Rasvainen makkara paha?
Yleistä keskustelua rasvamakkarasta ja vaikutuksista elimistöön/perheeseen.
Kommentit (38)
Hyi saatana rasvamakkarapaskat lautasella,,, hikistä on ja valuu,,, velloo ja haisee,,, lötjäke,,,,
Puhutaanko nyt siis vatsamakkarasta vai esim. Hk:n sininen. Kumpikin kyllä omaan korvaan epäterveellistä.
Kertoopi, ettei ole näläkää nähtynnä.. haittaa en näe.. sanoisi steve vonderi
Kyllä hyvät rasvamäskit pitää herran oikealla tiellä. En pelkästään ole makkaran puolella vaan suorastaan elän rasvasta. Raskaan päivän jälkeen iso pötkö kapanossia ottaa tilan kuin tilan haltuun.
Sopiiko jos laajennan keskustelua lauantaimakkaran puolelle vai onko se liian epäsoveliasta?
Jotenkin tulee kyllä arvokas olo kun sitä rasvaista makkaraa syö. Kauneus on katsojan silmä. Ei siis itseäni haittaa rasvamakkarat ollenkaan ja arvopohjaltani olenkin täysin rasvaista makkaraa vastaan.
En kykenisi töitä tekemään ilman joka-aamuista kuppia kuumaa rasvista. Ei vaan yksinkertaisesti lähde keho käyntiin ilman. Haaveilen automaattikoneesta joka sekoittaisi rasvat ja makkarat automaattisesti ja lorauttaisi kupposen vahvaa ja paksua rasvista napin painalluksella. Minua odottaa valoisa tulevaisuus!
Ilman rasvaa ei meillä ole makkaraa. Ilman makkaraa ei meillä ole kotia. Ilman suolta ei meillä ole makkaraa. Ilman perhettä ei meillä olekaan.
Tarkennuksena että ruokamakkarasta on siis kyse. Hyviä pointteja tullut esille!
Ihan mielenkiinnosta kysyn, onko tämä globaali pandemia vaikuttanut rasvamakkarakuljetuksiin tai laatuun? Pikkulinnut visertivät tarinaa venäläisestä makkarasta jonka rasva on täysin keinotekoisesti valmistettu perkuujätepuristamoilla. Elämme uutta aikakautta
Terveellisyydestä en tiedä mutta hapansilakkakin on parempaa.
Isäni korvasi haimansa makkispötkäleellä. Unohti oman nimensä viikossa
En koske makkaraan enää pitkällä tikullakaan. Jotenkin rupesi kuvottamaan koko aihe.
Onko tämä koko keskustelun avaus joku vegaanimakkaravalmistajan surkea yritys saattaa perinteinen makkara huonoon valoon?
Oletteko tutustuneet ns. second-hand-sausaging trendiin? Kanadasta rantautunut harrastus metsästää "tumppeja" grillien läheisyysestä ja valmistaa niistä maukas illallinen. Tärkeää on käyttää runsaasti margariinia makkaranpaistossa niin rasvainen herkku todella maistuu!
KulinaRisto kirjoitti:
Kyllä hyvät rasvamäskit pitää herran oikealla tiellä. En pelkästään ole makkaran puolella vaan suorastaan elän rasvasta. Raskaan päivän jälkeen iso pötkö kapanossia ottaa tilan kuin tilan haltuun.
Kuulostat kaikin puolin epämukavalta.
Pidetään keskustelu asiallisena, kuten tähänkin mennessä suurin osa on mainiosti toiminutkin.
Itseä siis kiinnostaa rasvaisten makkaroiden suuri kulutus kotimaassamme ja mietinkin mitä vaikutuksia tällä meihin sitten onkaan.
kuulostapi hyvältä 😋
niinku pyttipannu
ja lässisoossi
😋
Levittää persettä kunnon rasvapaska hyi
Ei ole hyväksi ihmisen keholle, eläimille tai ympäristölle.