Lue keskustelun säännöt.
kaikkitietävät av:läiset, kauanko kestää mansikkasoseen sulatus?
24.07.2013 |
Pitäisi illalla tehdä margaritoja ja otan mansikoita sulamaan pakastimesta ( sosetta siis ) riittääkö puoli tuntia sulatusta vai pitääkö olla kauemmin pois pakkasesta että sose on sopivan kohmeista blenderiin? kiitti avusta :)
Kommentit (2)
Riippuu jään tiheydestä eli onko pakaste aivan ankkajäässä vai missä tilassa ja myös ympäristön lämpötilasta. Jos normaali pakastuslämpötila -18 ja kesäillan kuumuudessa sitä sulatat, niin aika nopeasti se sulaa. Mikrossa hyvinkin nopeasti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ottaisin pois just ennen ja pyöräytiain miinutin pari sulatusteholla mikrossa, just sen verran että on kohmeista.