Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tein kahdenlaista lasagnea, hyvää tuli

Vierailija
22.07.2013 |

perinteinen ja kasvisversio.

 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
22.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten teit kasvisversion? Mä olen tosi harvoin saanut hyvää kasvislasagnea.

Vierailija
2/6 |
22.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen aina kasvislasagnea. Joskus kesäkurpitsamunakoiso ja joskus "bolognese" soijarouheella. 

Minkälaisen itse teit?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
22.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen kasvilasagnen näin:

Kastike 1:

porkkanaa, paprikaa, selleriä ja sipulia raasteena tai pienenpieninä paloina freesataan, lisätään tomaattimurskaa ja vettä/puna/valkoviiniä, kasvisliemikuutio sekä mausteita.

kastike 2:

tavallinen maitokastike, johon pinaattia

Vuokaan kastikkeita, juustoraastetta ja lasagnelevyjä vuorotellen, pinnalle raastetta.

 

Mun ja miehen mielestä jopa parempaa kuin jauhisversio. Lapsille ei kelpaa.

-ohis

Vierailija
4/6 |
22.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen kasvislasagnen vaihtamalla jauhelihan soijarouheeseen (vaatii hyvän maustamisen). Lisäksi saatan laittaa muita kasviksia esim. raasteena. Vähän tuhdimman version saa lisäämällä juustokastikkeen kerrokseen tai päälle mozzarellaa viipaleina. Tuoreet yrtit ovat myös ihania!

T: Kasvissyöjä (lakto-ovo)

Vierailija
5/6 |
22.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mäpä tein just lasagnen ruskealla kastikkeella, ilman erillistä maitokastiketta, sitä kun meillä ei kukaan tykkää syödä. Ja aah että tuli hyvää.

Vierailija
6/6 |
22.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tonnikala lasagne myös hyvää

2prk curry-majoneesi tonnikalaa

2prk raejuustoa ja valkokastike

Nam!