Tein kahdenlaista lasagnea, hyvää tuli
Kommentit (6)
Mä teen aina kasvislasagnea. Joskus kesäkurpitsamunakoiso ja joskus "bolognese" soijarouheella.
Minkälaisen itse teit?
Minä teen kasvilasagnen näin:
Kastike 1:
porkkanaa, paprikaa, selleriä ja sipulia raasteena tai pienenpieninä paloina freesataan, lisätään tomaattimurskaa ja vettä/puna/valkoviiniä, kasvisliemikuutio sekä mausteita.
kastike 2:
tavallinen maitokastike, johon pinaattia
Vuokaan kastikkeita, juustoraastetta ja lasagnelevyjä vuorotellen, pinnalle raastetta.
Mun ja miehen mielestä jopa parempaa kuin jauhisversio. Lapsille ei kelpaa.
-ohis
Minä teen kasvislasagnen vaihtamalla jauhelihan soijarouheeseen (vaatii hyvän maustamisen). Lisäksi saatan laittaa muita kasviksia esim. raasteena. Vähän tuhdimman version saa lisäämällä juustokastikkeen kerrokseen tai päälle mozzarellaa viipaleina. Tuoreet yrtit ovat myös ihania!
T: Kasvissyöjä (lakto-ovo)
Mäpä tein just lasagnen ruskealla kastikkeella, ilman erillistä maitokastiketta, sitä kun meillä ei kukaan tykkää syödä. Ja aah että tuli hyvää.
Tonnikala lasagne myös hyvää
2prk curry-majoneesi tonnikalaa
2prk raejuustoa ja valkokastike
Nam!
Miten teit kasvisversion? Mä olen tosi harvoin saanut hyvää kasvislasagnea.