Vierailija

Sattuneista syistä en ollutkaan poissa kotoa silloin, kun oli tilattu maksullinen jakelun keskeytys. Osa posteista on siellä missä pitikin olla. Suuri osa jaettiin kuitenkin normaalisti postilaatikkoon. Vähintä mitä odotan, että saan rahat takaisin siitä mistä maksoin ja mikä ei toimi. Ei toimi siten miten piti. Onneksi on mustaa valkoisella. Taidan panostaa isoon lukolliseen postilaatikkoon.

Kommentit (2)

Jep. Tehnyt kahdesti, ei toimi. Posteja oli siellä ja täällä, pääasiassa laatikossa. Ekalla kerralla eivät antaneet mitään hvyistystä, tokalle kerralla vedin sen verran kilarit että peruivat laskun.

Sama havainto. Tosin meillä keskeytyksen aikana osa postista käännettiin tyttären osoitteeseen (tyttö muuttanut opiskelijakämppään 2v aikaisemmin). Postista löytyi jakelun keskeytyksen päättyessä 3 kirjettä, kaikki muut oli joko tuotu laatikkoon tai käännetty tytölle, josta ne oli käännetty takaisin kotiosoitteeseen, josta ne oli edelleenlähetetty tytölle, joka vei ne postiin ja ilmoitti, että nämä eivät asu tässä osoitteessa. Postin vastaus oli tyly: heillä ei ole mitään vastuuta siitä, jos lähetykset tulevat väärään osoitteeseen ja on postin vastaanottajan tehtävä viedä postit perille. Siis 200 km päähän, koska posti ei tee virheitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla