grillausmuoti kesällä 2013?
Mitä pitää nyt grillata että olisi ajassa mukana? Ja ihan oikeastikin jotain vaihtelua kaipaisin.
Kommentit (10)
Grillitassu on out, nyt grillataan halloumia ja entrecotea.
Eikö halloumia ole grillattu jo muutama kesä?
Olisko nyt muodissa kunnon liha?
Halloumi on vaihtunut mauttomaan grillijuustoon.
Ööh.. ekana tulis mieleen, että on muodikasta grillata sitä, mitä se oma porukka tykkää syödä.. Daa?
Halloumi on edelleen helvetin hyvää, omat kokeilut grillijuuston kanssa valuu ritilän väliin (hiiligrilli). Meidän sakin herkkua on monen mielestä juntti grillikylki tai kassler, maissi sekä tuo halloumi. Oli muodikasta tai ei.
Meilläkään ei ole tuo grillijuusto ottanut paikkaansa Halloumin tilalla.
Väliliha se tosiaan taitaa olla tämän kesän juttu, mutta olkoon. Makkaraa, lihoja, kanaa, maissia, vartaita, herkkusieniaurajuustorullia, ja tomaatteja grillaillaan meillä, ihan kuten jo monena vuonna aikaisemminkin.
[quote author="Vierailija" time="25.06.2013 klo 23:34"]
Väliliha..? =)
[/quote]
Entrecotea sillä varmaan tarkoitettiin.
Sitä grillaa mistä tykkää, trendeistä viis. Paitsi tietysti on hauska selata lehtiä ja inspiroitua uusista resepteistä.
Ribsit, entrecote ja itsetehdyt maustevoit. Bataattikiekot ja munakoisoveneet tummalla soijakastikkeella siveltynä.
grillitassua sen olla pitää