Possun fileepihvit tms, pakettitavaraa vai tuoretiski ja miten valmistat?
Kommentit (4)
Mieluiten ostan possun filettä pötkön tuorepakattuna ilman mitään marinadia. Leikkaan noin sentin paksuisiksi siivuiksi jotka ruskistan voissa molemmin puolin pannulla. Maustan suolalla ja pippurilla. Siirrän ruskistetut siivut pataan, huuhdon pannun vedellä jonka kaadan lihojen päälle, ja lisään pataan 1 tai 2 purkillista kolmen sipulin kermaa. Sitten laitan kannen päälle ja uuniin 200 astetta muhimaan kunnes liha on mureaa ja kypsää.
Tiskitavarana. Grilliin ja sen jälkeen suolaa ja pippuria pintaan, maustevoinappi päälle.
Tai teen oman marinadin, öljyä, suolaa, valkosipulia, yrttejä oman maun mukaan. Ja grilliin.
Voit paistaa kokonaisen marinoimattoman possun sisäfileen paistinpannulla.
-Leikkaa ensin valkoinen läskijutska pois pinnasta.
-Paista aika kuumalla pannulla. Voita tai öljyä.
-Paistamisen loppupuolella pippuria päälle, saa tulla melko tummaksi.
-Göntsä uunivuokaan. Jotain 175 astetta ja 30-45 minuuttia. Tai sitten 100 astetta ja 1,5 tuntia. Kunhan tulee kypsää.
-Ota veks uunista ja odota noin 5-10 min.
-Leikkaa siivuiksi ja ripottele suolaa päälle.
Hyvää myös kylmänä.
se pakettitavara vai tiskitavara ei ole merkityksellistä. Ihan samaa tavaraa se on. Hinta vain on eri.