Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Possun fileepihvit tms, pakettitavaraa vai tuoretiski ja miten valmistat?

Vierailija
25.07.2020 |

Kiitos vinkeistä/neuvoista!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
25.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

se pakettitavara vai tiskitavara ei ole merkityksellistä. Ihan samaa tavaraa se on. Hinta vain on eri.

Vierailija
2/4 |
25.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mieluiten ostan possun filettä pötkön tuorepakattuna ilman mitään marinadia. Leikkaan noin sentin paksuisiksi siivuiksi jotka ruskistan voissa molemmin puolin pannulla. Maustan suolalla ja pippurilla. Siirrän ruskistetut siivut pataan, huuhdon pannun vedellä jonka kaadan lihojen päälle, ja lisään pataan 1 tai 2 purkillista kolmen sipulin kermaa. Sitten laitan kannen päälle ja uuniin 200 astetta muhimaan kunnes liha on mureaa ja kypsää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
25.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiskitavarana. Grilliin ja sen jälkeen suolaa ja pippuria pintaan, maustevoinappi päälle.

Tai teen oman marinadin, öljyä, suolaa, valkosipulia, yrttejä oman maun mukaan. Ja grilliin.

Vierailija
4/4 |
25.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit paistaa kokonaisen marinoimattoman possun sisäfileen paistinpannulla.

-Leikkaa ensin valkoinen läskijutska pois pinnasta.

-Paista aika kuumalla pannulla. Voita tai öljyä.

-Paistamisen loppupuolella pippuria päälle, saa tulla melko tummaksi.

-Göntsä uunivuokaan. Jotain 175 astetta ja 30-45 minuuttia. Tai sitten 100 astetta ja 1,5 tuntia. Kunhan tulee kypsää.

-Ota veks uunista ja odota noin 5-10 min.

-Leikkaa siivuiksi ja ripottele suolaa päälle.

Hyvää myös kylmänä.