Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

2pv vanhaa kermaa - mitäs siitä tekisi?

Vierailija
12.05.2013 |

Ihan hyvä koostumus mutta en kermavaahtona silti uskaltaisi käyttää.

Rahkaa ja marjoja olisi ollut kaveriksi, mutta nyt meni uusiksi suunnitelmat niiden suhteen.

 

 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
12.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lettuja. Niitä sitten rahkan ja marjojen kanssa.

Vierailija
2/6 |
12.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

lettuja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
12.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miks et uskalla? Se on parasta ennen -päivämäärä ja sen jälkeen todennäköisesti vielä ihan hyvää. Jos se ei maistu hapantuneelle, niin ihan hyvin voit käyttää kermavaahtona.

Vierailija
4/6 |
12.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannukakkua!

Vierailija
5/6 |
12.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä käyttäisin sen kanssa rahkaan. Ihan hysteeristä tämä tuoreusvouhotus, hyvää ruokaa laitetaan roskiin turhaan. Mulla on monta vanhaa keittokirjaa, joiden ohjeiden aineksiin kuuluu "hapantunut kerma" tai "hapantunut maito".

Vierailija
6/6 |
12.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kaksi päivää vanha niin käyttäisin normaalisti, jos kaksi viikkoa vanha niin leipoisin kakun. Mutta trollihan tämän apn täytyy olla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kaksi kolme