2pv vanhaa kermaa - mitäs siitä tekisi?
Ihan hyvä koostumus mutta en kermavaahtona silti uskaltaisi käyttää.
Rahkaa ja marjoja olisi ollut kaveriksi, mutta nyt meni uusiksi suunnitelmat niiden suhteen.
Kommentit (6)
Miks et uskalla? Se on parasta ennen -päivämäärä ja sen jälkeen todennäköisesti vielä ihan hyvää. Jos se ei maistu hapantuneelle, niin ihan hyvin voit käyttää kermavaahtona.
Minä käyttäisin sen kanssa rahkaan. Ihan hysteeristä tämä tuoreusvouhotus, hyvää ruokaa laitetaan roskiin turhaan. Mulla on monta vanhaa keittokirjaa, joiden ohjeiden aineksiin kuuluu "hapantunut kerma" tai "hapantunut maito".
Jos kaksi päivää vanha niin käyttäisin normaalisti, jos kaksi viikkoa vanha niin leipoisin kakun. Mutta trollihan tämän apn täytyy olla.
Lettuja. Niitä sitten rahkan ja marjojen kanssa.