Lue keskustelun säännöt.
Tyhmä kysymys, mutta muuten ruoka pilalla
07.07.2020 |
Mulla meni lihakeittoon vahingossa liikaa suolaa kun teelusikka ja ruokalusikka sekottui. Jos laittaa vaikka ruokalusikallisen sokeria, niin eliminoiko se tuon liian suolan? Ei viitsisi heittää muuten hyvää keittoa pois
Kommentit (8)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lisää vettä, lisää perunaa. Mutta tuossa on kyllä sen mittaluokan virhe, että tuskin saat millään enää korjattua tilannetta.
Lisää vettä ja perunaa, sipulia, porkkanaa. Sokeri ei eliminoi suolaa.
Lapota lientä pois, siinähän se pahin suolaisuus on. Tilalle vettä, niin suolaisuus vähenee ja keitto on todennäköisesti ihan syötävää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paras vihje on tuo, että siivilöit koko homman ja teet uuden liemen ilman suolaa.
No älä nyt sokeria sinne tunge. Siivilöi se keitto ja tee uusi liemi.