Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tyhmä kysymys, mutta muuten ruoka pilalla

Vierailija
07.07.2020 |

Mulla meni lihakeittoon vahingossa liikaa suolaa kun teelusikka ja ruokalusikka sekottui. Jos laittaa vaikka ruokalusikallisen sokeria, niin eliminoiko se tuon liian suolan? Ei viitsisi heittää muuten hyvää keittoa pois

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
07.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No älä nyt sokeria sinne tunge. Siivilöi se keitto ja tee uusi liemi.

Vierailija
2/8 |
07.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Semmoinen kokki tällä kertaa, 0/5

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
07.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää vettä, lisää perunaa. Mutta tuossa on kyllä sen mittaluokan virhe, että tuskin saat millään enää korjattua tilannetta.

Vierailija
4/8 |
07.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää vettä ja perunaa, sipulia, porkkanaa. Sokeri ei eliminoi suolaa.

Vierailija
5/8 |
07.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lapota lientä pois, siinähän se pahin suolaisuus on. Tilalle vettä, niin suolaisuus vähenee ja keitto on todennäköisesti ihan syötävää.

Vierailija
6/8 |
07.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siivilöi liemi pois ja tee uusi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
07.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras vihje on tuo, että siivilöit koko homman ja teet uuden liemen ilman suolaa.

Vierailija
8/8 |
07.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää vettä.