voiko ,mennä jalkahoitoon jos on sieni jalassa?

Vierailija

ottavatkohan vastaan--siis sellaiset kosmetologit jotka tekevät jalkahoitoja

Kommentit (11)

Vierailija

Kysy siltä jolle menet. Tuollaisissa kauneushoitolatyyppisissä paikoissa hygienian taso ei yleensä ole niin korkea, että siellä voitaisiin hoitaa sienipotilaita ilman tartuntavaaraa mutta sitten on ammattijalkahoitajat jotka käyvät esim. vanhusten kotona hoitamassa jalkoja. Heillä on enemmän kokemusta infektuneiden jalkojen hoidosta.

Vierailija

Mars apteekkiin ensin! Minä sain sienen jalkaani intin suihkusta, olikin sen verran ärhäkkää tyyppiä että sitä sitten hoidettiin pitkään kun en heti mennyt lääkäriin... Siihen aikaan lääkkeet eivät vielä olleet reseptivapaita ja tuo silsan karkoitus tuli maksamaan pitkän pennin. Nykyäänhän noita lääkeitä saa käsikauppatavarana ja hinnatkin ovat sen mukaiset kun kilpailua eli vaihtoehtoja löytyy. Ei se jalkahoito kipeisiin, sienen riivaamiin jalkoihin välttämättä edes niin mukavalta tunnu...

Vierailija

Jossei parafiinihoidosta ole kyse (upotetaan jalat "steariiniin", joka siis käytetään ns. uudelleen) niin eipä kai sillä mitään estettä ole. Kunhan kerrot kosmetologille, jotta tietää käyttää hanskoja, ettei tartu.

Vierailija

on se jalkasieni on tutkittu,saattaa olla oireettomana muutaman kuukauden,mutta sitten tulee taas ja ymmärsin lääkärin puheesta,ettei siitä vaivasta pääse koskaan eroon kun sellaisen on riesakseen saanut.Eli hirvittävä kutina varpaissa,varpaiden väli on rikki ja haisee hirvittävälle

 

ap

Vierailija

Kyllä kai jalkasienestä pääsee helpommin eroon, kynsisieni on hankalampi juttu.

Oletko varma, ettet tartuta itseäsi jotenkin aina uudelleen? Vanhat sukat tai kengät, miehen jalat, jonkun yleisen tilan lattia?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat