Onko tuo Bieber vahanukke vai lääkkeissä?

Vierailija

miten voi olla sama ilme joka kuvassa?

http://bieberfever.com/media/photo/gallery/mg/april-26-helsinki

 

Sivut

Kommentit (68)

Vierailija

Monissa kuvissa vielä näkee kuinka se kävelytyyli on kuin apinalla...polvet koukussa ja kädet "kuin gorillalla" eli veikkaan että on kyllä huumeissa.

Ihan sääliksi käy katsoa kuinka pihalla se poika välillä on...henkivartijat on lähellä valmiina ottamaan kiinni jos kaatuu tai housut putoaa nilkkoihin :(

Vierailija

varmaan lääkkeissä. ja muutenkin loppuunpalanut. tuollainen ura noin nuorena tuo varmasti paljon hyvää, mutta valitettavasti kuluttaa myös ihan liikaa, sehän on monista lapsitähdistä jo huomattu. onhan niitä merkkejä ollut ilmassa viime aikoina, en usko että bieberkään jaksaa kauaa enää porskuttaa (ja tällä tarkoitan sitä että jonkinlainen breikki urasta on pakko ottaa piakkoin, ei tuota tahtia voi jaksaa vuodesta toiseen).

Vierailija

Näyttääpä Justin pieneltä...

Muuten hänestä saa aika ylimielisen ja itserakkaan kuvan. Ei ole ihme, jos jossain tulevaisuudessa siintää vieroitusklinikka...

Vierailija

Lääkityltä näyttää. Ei ole teinitähtien elämä helppoa. Bieberkään ei enää kelpaa teineille kuin parin vuoden ajan, ja sinä aikana pitää kaikki kiskoa irti. Monet entiset teinitähdet on ajettu täysin loppuun, esim. Britney Spears: menetti lastensa huoltajuuden, on ilmeisesti bipolaarinen, päihteet, lääkkeet, ei ole vuosiin tehnyt musiikkia ja vaikka sitä tekisi, niin kuka sitä enää kuuntelisi?

Vierailija
Vierailija

Olishan tuo Justin hieman enemmän voinut panostaa tuohon, edes muuttaa ilmettään:/

Ei sillä, että suomalaiset fanit olisivat kamalasti itsekään tuohon panostaneet, on tälläkin tytöllä tainnut yöpuku unohtua päälle...

http://bieberfever.com/media/photo/mg/april-26-helsinki-141

Mutta sääliksi käy faneja, jos lähemmäs neljäsataa maksoivat ja Justinia ei tuon enempää kiinnosta faninsa

Olihan tuolla nättejä tyttöjä.

Sinällään on minusta tyhmää arvostella murrosikäisten tyttöjen ulkonäköä...

Vierailija

En arvostellut ulkonäköä, kunhan kiinnitin vain huomiota. Jos olisit itse menossa tapaamaan idoliasi,niin varmasti pukeutuisit muuhun kuin yöasuun.

Vierailija

Ruotsissa jäi kiinni kannabiksesta.

"Turvatoimista Bieberin hotellilla vastanneet virkailijat kertoivat havainneensa vahvan marihuanan hajun leijailevan bussista, kun laulaja seurueineen ei ollut vielä lähtenyt kohti Globenia. Byströmin mukaan virkailijat ottivat yhteyttä Tukholman huumepoliisiin.

Byström piti epätodennäköisenä, että poliisi pidättäisi jonkun.

"Meillä ei ole epäiltyä", hän sanoi. "

Vierailija

Olin itse tulossa kirjoittamaan tuosta 13:n mainitsemasta asiasta, eli keikkabussin huumelöydöstä. Ei siis ihmekään jos ilme ja olemus on kuin zombilla. Liian nuorena saavuttanut liian paljon ja liian nopeasti, sen huomaa ettei sitä psyykkisesti kestä ja monikin on sortunut päihteisiin sen takia.

 

Vihaksi pistää noiden fanien takia.. Kun fanitus menee ohi vuosien myötä, niin tuskin kauhealla ylpeydellä katselevat noita kuvia.

Vierailija

:O Eikä!!! Eihän tuo ilme vaihdu ollenkaan, ja kuvia on jumalattomasti. Oiskohan vahvat rauhoittavat? Anoppi popsii joskus ja näyttää kutakuinkin tuolta. :D

Vierailija

Kuopiolainen Pinja Pitkänen, 14, pääsi eilen tapaamaan Justin Bieberiä erityisessä fanien meet&greet-tapaamisessa. Viiden vuoden odotus osoittautui kuitenkin pettymykseksi, sillä VIP-tapaaminen hoidettiin kuin liukuhihnalta.

- Olen tosi pettynyt. Justin tuli paikalle myöhässä, ja se oli ihan liukuhihna-meininkiä. Olin Justinin kanssa ehkä noin kaksi sekuntia, kuva otettiin ja sitten se olikin ohi, Pitkänen kertoo

Pitkäsen mukaan Bieber sanoi hänelle hei, mutta vaikutti surulliselta, ei katsonut silmiin ja oli poissaolevan oloinen.

- En ehtinyt sanoa hänelle kuin kiitos ja pistää käden hänen ympärilleen kuvausta varten, vaikka olin odottanut tapaamista viisi vuotta ja suunnitellut mitä sanon. Joku toinen fani oli pyytänyt halausta, mutta Justin oli kieltäytynyt. Ymmärrän tietysti, että artisteillakin on huonoja päiviä välillä.

VIP-pakettiin kuuluu oheistuotteiden lisäksi myös kenttälippu lavan edessä. Siellä Pitkänen puhui ennen keikkaa fanien kanssa Justinin tapaamisesta, ja moni muukin oli pettynyt pikavauhtia toteutettuun valokuvaukseen.

- En olisi maksanut parin sekunnin tapaamisesta 380 euroa, jos olisin tiennyt, että aikaa on tosiaan niin vähän.

Keikka itsessään oli Pitkäsen mukaan onnistunut.

- Ja Justin oli ihan kuin nukke lähietäisyydeltä, paljon lyhyempi myös kuin luulin, hän jo pystyy nauramaan.

 

http://www.iltalehti.fi/viihde/2013042716955256_vi.shtml

 

380e.. Money well spent. Tuon tytön muut fanit varmaan teurastavat, kun uskaltaa arvostella.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat