Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kasvisbolognesekastike - miten teette?

Vierailija
03.07.2020 |

Ja millä maustatte?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
03.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Silppua sipulia, porkkanaa, pätkä varsiselleriä, munakoisoa ja valkosipulia pieneksi.

Kuullota rauhassa oliiviöljyssä.

Mausta yrteillä (esim oregano, rosmariini), suolalla, pippurilla ja chilihipuilla maun mukaan. Lisää tomaattimurskaa ja 1 tl sikeria. Anna hautua vähintään 30 min.

Käy myös lasagneen.

Vierailija
2/6 |
03.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin soijarouhe paistetaan runsaassa öljyssä ja runsaissa mausteissa, lisätään tomaattimurska, tässä vaiheessa vasta laitan valkosipulin. Tämä on pohja, joskus lisään ruokakermaa ja juustoa, joskus pitäydyn pelkässä tomaattipohjassa. Kasvikset paistan suikaleina erikseen, yleensä porkkanaa, paprikaa ja sipulia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
03.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Belugalinssejä, sipulia, valkosipulia, tomaattimurskaa, tomaattipyrettä, keittojuureksia, ruokakermaa

Oliiviöljyä, basilikaa, persiljaa, chilihiutaleita

Vierailija
4/6 |
03.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa lorauttaa punaviinietikkaa joukkoon myös.

Vierailija
5/6 |
03.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sokeria...

Vierailija
6/6 |
03.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tomaattiruokiin aina sokeria!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi kahdeksan