Vierailija

Itse syön haarukalla, mutta pyörittelen ne ensin sitruunaisessa majoneesissa, lisään tuoretta ruohosipulia.

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
-pastassa

-pitsassa

-salaatissa-katakarapuleipänä

-jättejä friteerattuna ja grillattuna ja kiinalaistyylisessä kastikkeessa 

Jostain syystä jättikatkaravut on friteerattava tai grillattava, ei mene sellaisinaan esim. salaateissa.

Vierailija

Ihan hiljattain tekin mieleni niinkin nostalgista pläjäystä kuin toast skagen. Siispä katkarapuleipää iltapalaksi tekemään. Oli hyvää!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Laitan suuhun sormin tai haarukalla, pureskelen ja nielaisen, toistan proseduurin kunnes katkaravut loppuvat. Oliko muuta?

Maustatko mitenkään?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitan suuhun sormin tai haarukalla, pureskelen ja nielaisen, toistan proseduurin kunnes katkaravut loppuvat. Oliko muuta?

Maustatko mitenkään?


Yleensä annos on valmisteltu lautaselle valmiiksi, joten se on myös maustettu tai ravut ovat osana koko ruokalajia, mutta proseduuri on edelleen sama.

Vierailija

Hauska, että kysyit. Toteutan parasta aikaa jokavuotista kesäperinnettäni. Nautin ylhäisestä yksinäisyydestäni, kokkaan katkarapuja, juon viiniä ja kuuntelen minulle mieluista musiikia

Resepti

Keitä tillin ja merisuolan kera uusia perunoita

Pilko pari valkosipulin kynttä ja ronskiu kevätsipulin varsi. -> kuullota pannulla

- ilsää isoja katkaravunpyrstöjä

- Raasta mukaan inkivääriä, lime kuora ja sitruunan kuorta

Nauti aiolin kanssa.

Juo Deep Roots Rieslinf, kuuntele Behemoth ja katso valoisaa yötä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla