Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kumpi on mielestänne parempi: limonello- vai avokadopasta? Ja millä sitruunankuorta raastetaan?

Vierailija
25.05.2020 |

Kumpi parempaa ja kumpi helpompaa tehdä? Olen aiemmin tehnyt avokadopastaa, todella hyvää.

Millä kuoritte sitruunankuorta? Käykö perunankuorimaveitsi vai millä se on kätevintä?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
25.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä raastan ihan raastimella, pienellä terällä.

Vierailija
2/4 |
25.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä raastan ihan raastimella, pienellä terällä.

Tarkoitatko sellaista isoa juustoraastinta, missä on eri "seinät"? Sellainen mulla on kotona, mutta limonellopastan videolinkissä tuloksena tuli kiehkuroita. 

Kiitti vastaamisesta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
25.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitruunapasta on meidän vakkariherkku. Raastetaan siihen sitruuna ihan sellaisen perusjuustoraastintornin pienellä terällä. Avokadopastaa kokeiltiin kerran.

Vierailija
4/4 |
25.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastaamisesta! :) Näköjään mun ei tarvitse hommata mitään erikoissitruunakuorintahärpäkettä. Sellainen perus-torniraastin on kotona. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kolme kahdeksan