Miten pelastaa ylisuolainen jauheliha kastike?
Apua, suolapurkin kansi petti ja suolaa lurahti kunnolla :( millä voisi kokeilla pelastaa? Sokerilla?
Vai luovutanko ja tilaan vaikka pizzan
Kommentit (27)
Jotain suolatonta jatkeeksi siihen, porkkanaraastetta tms.
Minkä kanssa sitä oli tarkoitus syödä?
Jauhenlihat voi pestä? Sit vaan uus kastike.
Raaka peruna. Imee suolan kypsyessään.
Mikset heti kaapinut pois? Jatka kadtiketta tom.murskalla ja vedellä. Sakeuta tarvittaessa maissijauholla.
Vierailija kirjoitti:
Jotain suolatonta jatkeeksi siihen, porkkanaraastetta tms.
Minkä kanssa sitä oli tarkoitus syödä?
Perunoiden kanssa. Tarkoitatko porkkanaraasteen kastikkeen joukkoon vai lisukkeeksi?
-AP
On tapahtunut muutaman kerran. Lisäät vettä, valutat pois, toista niin kauan kunnes on taas sopivan vähäsuolaista.
Ei kyllä pelasta mikää. Suolasta se on silti. Tilaa pitsa.
Vierailija kirjoitti:
Mikset heti kaapinut pois? Jatka kadtiketta tom.murskalla ja vedellä. Sakeuta tarvittaessa maissijauholla.
Kaavin sen mitä sain pois, osa ehti silti imeytyä kastikkeeseen :(
-AP
Miten jollain voi olla noin huonot korkit jossain suolapurkissa? Vaihtoon!
Vierailija kirjoitti:
Miten jollain voi olla noin huonot korkit jossain suolapurkissa? Vaihtoon!
Niin, sinä siis tyhjänpäiväsine kommentteinesi.
Onko se vähän liian suolaista vai sellaista, että kieli tulee ulos suusta kastiketta maistaessa?
Vierailija kirjoitti:
On tapahtunut muutaman kerran. Lisäät vettä, valutat pois, toista niin kauan kunnes on taas sopivan vähäsuolaista.
Kiitos! Kokeilen tätä
-AP
Tee siitä jauhelihakeitto, jos on hirvittävän suolaista. Jos vähemmän, niin ehdotan perunavinkkiä tai sitten tomaattimurskaa joukkoon.
Onko lisää jauhelihaa jota paistaisit joukkoon?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jotain suolatonta jatkeeksi siihen, porkkanaraastetta tms.
Minkä kanssa sitä oli tarkoitus syödä?
Perunoiden kanssa. Tarkoitatko porkkanaraasteen kastikkeen joukkoon vai lisukkeeksi?
-AP
Soosin sekaan ja nestettä. Jos oli ainoa liha-annos, siivilöi lihat siitä kastikkeesta ja tee uusi kastike, johon laitat sen siivilöidyn lihan.
Et lisää suolaa vaan maistat ensin. Jos kaipaa lisämausteita lisää tähän uuteen kastikkeeseen, johon olet lisännyt sen siivilöidyn jauhelihan.
Laitat suolapurkkiin pikkulusikan, jolla vastedes annostelet suolan.
Laita desi sokeria. Neutraloi suolan! Ne kumoavat toisensa. Ying ja yang.
Raaka peruna kastikkeen joukkoon imemään suolaa.