Mitä eroa on vanukkaalla, viilillä, rahkalla, jogurtilla ja mitä vielä niitä löytyykään?
Onko se samaa tavaraa vaan eri nimellä? Kaikki väittää olevansa toisiaan terveellisempiä vaihtoehtoja.
Kommentit (15)
Samoja ovat kaikki. Lisää vielä jäätelö ja kinkkurouhe niin ihan samaa kamaa.
Tietenkin.
Mielenkiintoista, että joku on elänyt täällä noinkin kauan tietämättä tätä asiaa.
Periaatteessa samaa tavaraa eli esim. maitoa tai jotakin maitovalmistetta. Valmistusmenetelmät hiukan vaihtelee.
Viili ja rahka oksettavimpia tuotteita mitä löytyy. Jugurtti menee jos pakko. Vanukas hyvä jälkkäri.
Ne eroavat siinä, että erilaiset bakteerikannat tuottavat nuo maitotuotteet.
Viili, rahka ja jogurtti hapatetaan, jokaisella oma hapate riippuen tuotteesta.
Vanukas tehdään yleensä liivatteella tai jollain muulla sakauttamisaineella
Mitä tohon nyt sanois.Viili on viiliä ja rahka rahkaa.
Juu ei mitään eroa. Lisää listalle myös piimä ja jäätelö.
erot.
-rakenne,
-maku
-valmistustapa
-valmistustavan ollessa sama (hapattaminen) eri bakteerit.
Maito hapatetaan, saadaan viiliä (jota helppo tehdä kotona), piimää, jugurttia ja rahkaa. Kermasta myös saadaan vastaavat tuotteet.
Maidosta (tai kermasta) saadaan vanukkaita, jäätelöä ja ties mitä vastaavia herkkuja.
Tahtoisin joskus maistaa mongolialaista airag-juomaa.
Kuulostat kyllä aika pälliltä, kun tuollaista kyselet.
Kukaan ei tiedä :/