Miten teet pasta carbonaran?
Kommentit (8)
Kermaa, kananmuna, pizzakinkkua ja -maustetta sekä spagua - kaikki vaan sekaisin. OMMOA!
Avaan saksilla knorr pussin kulman ja kaadaan sisällön kattilaan jossa on puoli litraa vettä. Keitän pikkuhiljaa kunnes ruoka on valmis.
Paistan mustapippurin, sipulin, valkosipulin, pekonit ja pienen palan raastettua juuriselleriä sillä välin kun pasta kiehuu. Kun pasta valmis, sekoitan. Päälle kananmunan keltuaisia yhtä monta kuin syöjiä ja grana padanoa tai parmesaania lastuina. Sitten sekoitan uudelleen, päälle vielä lisää pippuria jos tarvitsee.
Pasta kiehumaan, sipuli ja valkosipuli pannulle, pekonia ja ilmakuivattuakinkkua Sipulien sekaan hetken päästä.
Seuraavaksi melkein kypsä pasta, sekoitetaan. Koko setti on edelleen pannulla.
Pippuria ja vähän suolaa.
Keltaisia sopiva määrä, nopea sekoitus. Juustao pinnalle ja sitten tarjoilu. Aikaa menee n 15min.
Tuo on ruoka jota en ole puolen vuosisadan ikään mennessä tehnyt ikinä itse.
Kuumaa vettä temarista knorrin tölkkiin, ravistus ja syö autossa/retkellä/tms lusikalla.
Toisena vaihtoehtona ravintola, mutta harvoin on listalla.
Teen vain pussicarbonaroja. Maistuvaa niistä saa vain runsaalla ketsupilla ja sylkemällä kammottavan makuiset kinkun palat pois.
Oikea Carbonara on suussa sulavaa sellaisenaan.
Mittaan kattilaan 5 dl vettä ja lisään siihen kaupallisen valmistajan tekemän pastacarnonara pussin. Keitetään 10 minuuttia.