Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten voileipiin ja sämpylöihin saa ns. kahvilamaisen maun?

Vierailija
25.04.2020 |

Haluaisin tehdä yhtä hyviä sämpylöitä ja leipiä mitä esim. Picninissä ja Fazerin kahvilassa on. Mikä saa esim. niiden vuohenjuustosämpylöistä niin hyviä? Joku kastike vai pikkelssi? Kertokaa

Kommentit (34)

Vierailija
1/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitämällä huoneenlämmössä pari päivää

Vierailija
2/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Räkäise väliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitat kelmuun ja annat nahistua auringossa pari päivää. Kyllä on rapeeta ja raikasta.

Vierailija
4/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Veikkaan majoneesia tms kastiketta.

Vierailija
5/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostamalla pakasteena, mielellään halpamaan tukusta ja käytät uunissa

Vierailija
6/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paljo palmuöljyrasvas

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Majoneesilla, tai salaatinkastikkeilla. Yrteillä.

Vierailija
8/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä noissa valmispatongeissa on joku hyvänmakuinen rasva, ei ole tavallista voita tai margariinia. Joku ehdottikin majoneesia.

Ne patongit ovat usein pakastetavaraa, pakkasesta suoraan uuniin, yritä etsiä jotain valmiita pakastetuotteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytät niitä leipiä tahmeissa kiveksissä ja kainaloista sipuliaromia.

Vierailija
10/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voin lisäksi väliin erittäin runsaasti jotain rasvaista: tuorejuustoa, pestoa, avocadoa tai majoneesikastiketta. Lisäksi täytteisiin jotain tosi suolapitoista, kuten aurinkokuivattua tomaattia, fetaa tai muuta suolaista juustoa. Myös sämpylä itsessään maistuu paremmalta, jos taikinassa on paljon suolaa. Näiden lisäksi sitten normaalit täytteet, eli kasvikset ja proteiini (kana, kinkku, juusto tms).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Yleensä noissa valmispatongeissa on joku hyvänmakuinen rasva, ei ole tavallista voita tai margariinia. Joku ehdottikin majoneesia.

Ne patongit ovat usein pakastetavaraa, pakkasesta suoraan uuniin, yritä etsiä jotain valmiita pakastetuotteita.

Hyvän makuinen, not.

Vierailija
12/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyydä jotakuta toista tekemään sulle ne leivät, niin ne maistuu heti paljon paremmilta.

t. entinen kahvilatyöntekijä, joka tietää että ne on usein ihan perusvoikkareita

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paskasilla perskäsillä kun teet niin aika lähelle pääset.

Vierailija
14/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jamalin mällit?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olen miettinyt tätä myös, itse tehdyt voileipäni maistuvat huonolta. Olen niin pihi etten kyllä raski juuri koskaan ostaa kahvilasta mitään.

Vierailija
16/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voin lisäksi väliin erittäin runsaasti jotain rasvaista: tuorejuustoa, pestoa, avocadoa tai majoneesikastiketta. Lisäksi täytteisiin jotain tosi suolapitoista, kuten aurinkokuivattua tomaattia, fetaa tai muuta suolaista juustoa. Myös sämpylä itsessään maistuu paremmalta, jos taikinassa on paljon suolaa. Näiden lisäksi sitten normaalit täytteet, eli kasvikset ja proteiini (kana, kinkku, juusto tms).

En ole ap mutta minuakin kiinnostaa aihe. Voisitko laittaa hyvän ohjeen, tykkään juustoista, ei punaista lihaa.

Vierailija
17/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tykkään käyttää esim pestokastiketta tai papuhummusta tai guacamolea ”voin” tai tuorejuustonkin sijasta. Tuorejuusto toki voi olla ihan hyvää sekin

Vierailija
18/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

😂😂😂🎂

Vierailija
19/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin yrittilevitettä tms kannattaa käyttää voin tai margariinin sijaan.

Vierailija
20/34 |
25.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Patongit kannattaa uunissa käyttää sitten täyttää, ehkä jokin hyvä kastike väliin. Voileipiin voita tai tuorejuustoa ja muita täytteitä ja kelmuta jääkaappiin missä muhivat.