Joko Dalgona-kahvi on kokeiltu?
Kommentit (7)
Laita vähän appelsiinimehua tai -likööriä joukkoon. Yllättävän hyvä yhdistelmä.
Vierailija kirjoitti:
En ole kokeillut. Miten teit sen? Olen lukenut muutamia juttuja siitä, osa on kertonut, ettei onnistunut, jotkut ovat sanoneet, että oli helppo tehdä ja oli hyvää.
Ihan perusohjeella. Kahviksi käy vain pikakahvi. Vatkata täytyy tosi pitkään. Ehdottomasti sähkvatkain käyttöön.
Itse kokeilin 2rkl pikakahvia + 2rkl sokeria + 2rkl kuumaa vettä ja raivokasta vispaamista.. ensimmäisellä kerralla tein käsin ja sen vaahdon vatkaaminen kyllä kestkikin aika kauan, toisella kerralla otin sähkövatkaimen käyttöön ja onnistui paljon paremmin ja nopeammin ja sitä vaahtoa tuli yllättävän paljon.
Vierailija kirjoitti:
Itse kokeilin 2rkl pikakahvia + 2rkl sokeria + 2rkl kuumaa vettä ja raivokasta vispaamista.. ensimmäisellä kerralla tein käsin ja sen vaahdon vatkaaminen kyllä kestkikin aika kauan, toisella kerralla otin sähkövatkaimen käyttöön ja onnistui paljon paremmin ja nopeammin ja sitä vaahtoa tuli yllättävän paljon.
Joo, tuosta riittää moneen annokseen. Kannattaa laittaa vaahto jääkaappiin ja käyttää pitkin päivää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse kokeilin 2rkl pikakahvia + 2rkl sokeria + 2rkl kuumaa vettä ja raivokasta vispaamista.. ensimmäisellä kerralla tein käsin ja sen vaahdon vatkaaminen kyllä kestkikin aika kauan, toisella kerralla otin sähkövatkaimen käyttöön ja onnistui paljon paremmin ja nopeammin ja sitä vaahtoa tuli yllättävän paljon.
Joo, tuosta riittää moneen annokseen. Kannattaa laittaa vaahto jääkaappiin ja käyttää pitkin päivää.
Okei, kiitos! Pitääpä seuraavalla kerralla muistaa tuo jääkaappihomma, en edes pienessä päässäni ajatellutkaan, että sen voisi heittää kylmään :D
En ole kokeillut. Miten teit sen? Olen lukenut muutamia juttuja siitä, osa on kertonut, ettei onnistunut, jotkut ovat sanoneet, että oli helppo tehdä ja oli hyvää.