Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tulipa täydellinen lisuke: aurajuusto-bataatit!

Vierailija
18.04.2020 |

Viipaloidaan kuoritut bataatit (mulla oli 2 isoa), ladotaan vuokaan kolmessa osassa niin että molempiin väleihin laitellaan aurajuustoviipaleita myös (Auraa meni pikkasen vajaa 1 pkt). Päälle vielä 4 dl kuohukermaa jonne sekoitettu aavistus suolaa + valkopippuria. Paistetaan 200 asteessa reipas tunti. Voi peittää foliolla jos tuntuu että tummuu liikaa. Tarjosin tämän kanankoipien kanssa eikä tarvinnut kastikettakaan.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
18.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi et käytä kotimaista perunaa?

Vierailija
2/5 |
18.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi et käytä kotimaista perunaa?

En ole ap, mutta käytän perunaa, mutta myös bataattia. En viitsi syödä perunaa joka päivä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
18.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi h*lvetti!

Vierailija
4/5 |
18.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makunsa kullakin.

Vierailija
5/5 |
18.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä ole kovin ilmastoystävällistä ja ekologista tuo Bataatin käyttö. Suurin tuottaja on Kiina ja toisena Uganda. Tuotanto vaatii myös paljon vettä! Perunaakaan ei tarvitse syödä joka päivä. Lanttu, nauris,porkkana ja erillaiset kaalit ovat hyviä vaihtoehtoja. Itse jätin perunan 15v sitten. Huomasin, että esim. kukkakaalista saa herkullista muussia.