Mikä olisi hyvä sämpyläjauho?
Haluaisin leipoa sämpylöitä, jotka eivät olisi niin karkean ja rakeisen tuntuisia mutta kuitenkin terveellisiä. Jos ei perusvehnäjauho niin mikä? Kaikki täysjyväiset kovin rouheisia nykyään.
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Joo, jos ostat semmoisen pussin missä lukee että sämpyläjauho.
Siis onko jotain vinkkejä sen perussämpyläjauhon ja perusvehnäjauhon lisäksi?
Katso onko kaupoissa valinnanvaraa. Meillä ainakin on jauhohyllyssä vain pari vaihtoehtoa.
S ryhmän oma sämpyläjauho nykyään sinisessä pussissa, on kotimaista ja saa tehtyä hyviä sämpylöitä. Ei ole liian rakeista
Laita taikinaan sekä sämpyläjauhoja että tavallisia vehnäjauhoja.
Puurohiutaleet, leseet ja vehnäjauho.
Vierailija kirjoitti:
Katso onko kaupoissa valinnanvaraa. Meillä ainakin on jauhohyllyssä vain pari vaihtoehtoa.
Sepä juuri ettei siellä oikein ole vaihtoehtoja. Nyt kun tulee leivottua enemmän niin olisi kiva kokeilla jotakin muuta kuin noita samoja. Mutta ne vaihtoehdot sitten ilmeisesti noita rouheistettuja vain.
Joo, jos ostat semmoisen pussin missä lukee että sämpyläjauho.