Jos tilaan pitseriasta pitsan, jossa on koronavirusta, kauanko pitsaa pitää lämmittää uunissa jotta virus varmasti kuolee?
Kommentit (18)
Vierailija kirjoitti:
Ota mielummin joku muu täyte 😁😂.
Eikun ne antaa sen ihan kaupan päälle ilmaiseksi... ei voi kieltäytyä...
Koronavirus käsittääkseni tuhoutuu jo jossain +40 asteen lämpötilassa, joten varmaan kovin kauaa ei tarvitse lämmittää. Korjatkaa, jos olen väärässä....
Eiköhän ne virukset kuole 200 asteessa ja 10 min.
Vierailija kirjoitti:
Koronavirus käsittääkseni tuhoutuu jo jossain +40 asteen lämpötilassa, joten varmaan kovin kauaa ei tarvitse lämmittää. Korjatkaa, jos olen väärässä....
Oli muistaakseni 57 astetta. Tätäkin voi korjata jos muistan väärin.
Vierailija kirjoitti:
Eiköhän ne virukset kuole 200 asteessa ja 10 min.
Entä jos paiston jälkeen yskäisee..?
Teki mieleni sanoa että saippualla pesu 20 s ajan ratkaisee ongelman. Mutta en halua veetuilla, joten tuo Korona ei kestä korkeita lämpötiloja, eli vaikka 100C 2 min, uskoisin että on aika hyvä turva. Tämä siis mutua, kun en ole biologi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koronavirus käsittääkseni tuhoutuu jo jossain +40 asteen lämpötilassa, joten varmaan kovin kauaa ei tarvitse lämmittää. Korjatkaa, jos olen väärässä....
Oli muistaakseni 57 astetta. Tätäkin voi korjata jos muistan väärin.
56 asteessa alkaa kuolla.
Desinfiointiin suositeltiin 30 minuuttia 100 asteessa, joten ap:n kannattanee kokeilla pitsaansa tuota.
Karvakäsikanta viruksesta tuhoutuu vain säteilyttämällä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eiköhän ne virukset kuole 200 asteessa ja 10 min.
Entä jos paiston jälkeen yskäisee..?
No etkös sä niitä uuniin itse ole laittamassa ja ottamassa poiskin? Ota pahvista pois ja laita 200 astetta 10 min.
Koraanivirus lähtee pieraisemalla kohti mekkaa .
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eiköhän ne virukset kuole 200 asteessa ja 10 min.
Entä jos paiston jälkeen yskäisee..?
No etkös sä niitä uuniin itse ole laittamassa ja ottamassa poiskin? Ota pahvista pois ja laita 200 astetta 10 min.
100 astetta 30 min on parempi. Ei myöskään kärvennä pitsaa...
Taitaa olla parasta että väännät itse pitsasi.
Jos on jauhenlihapitza, nin sen voi pestä 90 asteessa.
Pitsauuni 500 astetta muutama minuutti olla hjuva.
Vierailija kirjoitti:
Pitsauuni 500 astetta muutama minuutti olla hjuva.
Venäläisiltä ei kannata pitsanpaisto-ohjeita kysellä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pitsauuni 500 astetta muutama minuutti olla hjuva.
Venäläisiltä ei kannata pitsanpaisto-ohjeita kysellä
Pjäin vjastoin! Vjenäläinen tietää miten tjehdään hyvää italian liebuskaa!
Ota mielummin joku muu täyte 😁😂.