Apua!! Leipomisasiaa.. Help!!!!!!
Tein Fazerin sivuilta Geishakakun, johon tulee suklaakuorrutus. Kakku tulee tarjolle vasta sunnuntaina, joten ajattelin pakastaa sen, mutta..Voiko sitä suklaakuorrutusta pakastaa, vai meneekö huonoksi?? Vai pakastanko kakun ilman kuorrutusta, levittyykö se kuorrutus kylmän kakun päälle ihan hyvin? Kun ohjeessa luki, että kuorrutus laitetaan hieman jäähtyneen kakun päälle..Auttakaas viisaammat!!
Kommentit (4)
Älä missään nimessä pakasta ainakaan kuorrutusta!
t: kokki
Vierailija:
Älä missään nimessä pakasta ainakaan kuorrutusta!t: kokki
Jos epäilyttää, voit kuorruttaa sen vasta edellisenä iltana, mutta ihan hyvin säilyy vaikka kuorruttaisit jo nytkin. Kunhan vahdit ettei mies tai lapset käy maistelemassa... ;)
ja suklaakuorrutusta ei tosiaan kannata pakastaa, ei ole niin nätti sitten enää...