Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua!! Leipomisasiaa.. Help!!!!!!

Vierailija
30.06.2006 |

Tein Fazerin sivuilta Geishakakun, johon tulee suklaakuorrutus. Kakku tulee tarjolle vasta sunnuntaina, joten ajattelin pakastaa sen, mutta..Voiko sitä suklaakuorrutusta pakastaa, vai meneekö huonoksi?? Vai pakastanko kakun ilman kuorrutusta, levittyykö se kuorrutus kylmän kakun päälle ihan hyvin? Kun ohjeessa luki, että kuorrutus laitetaan hieman jäähtyneen kakun päälle..Auttakaas viisaammat!!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
30.06.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja suklaakuorrutusta ei tosiaan kannata pakastaa, ei ole niin nätti sitten enää...

Vierailija
2/4 |
30.06.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä missään nimessä pakasta ainakaan kuorrutusta!



t: kokki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
30.06.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija:


Älä missään nimessä pakasta ainakaan kuorrutusta!

t: kokki

Vierailija
4/4 |
30.06.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos epäilyttää, voit kuorruttaa sen vasta edellisenä iltana, mutta ihan hyvin säilyy vaikka kuorruttaisit jo nytkin. Kunhan vahdit ettei mies tai lapset käy maistelemassa... ;)