Mietoneeko sipulinmaku makaronisalaatissa huomiseen mennessä?
Kommentit (27)
Sun oliisi pitäny tehdä marinadi sipulillle.
Oli yksi iso sipuli jonka laitoin. Nyt maistuu vaan sipuli :)
Mut voit ottaa ne pois sieltä ja paistaa ne. Sitten mietonee kun paistat ne.
Zinc
Mitä muuta salaatissa on? Ehkä keksitään jokin makuihin sopiva miedontava tekijä.
Vierailija kirjoitti:
Mut voit ottaa ne pois sieltä ja paistaa ne. Sitten mietonee kun paistat ne.
Zinc
Ai majooneesimössön seasta noukkia pois, pestä ja paistaa :D Ohjeessa oli yksi sipuli raakana. Oli vaan hiton iso sipuli.
Sipulia ei voi olla liikaa. Ikinä. Missään. Mitään ruokaa ei edes kannata tehdä ilman sipulia. Sipuli on ruoka-ainesten kuningas.
Vierailija kirjoitti:
Mitä muuta salaatissa on? Ehkä keksitään jokin makuihin sopiva miedontava tekijä.
Kurkkua, juustoa, makaronia, majoneesia, jogurttia, valkosipulia, SIPULI, mustapippuria.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mut voit ottaa ne pois sieltä ja paistaa ne. Sitten mietonee kun paistat ne.
Zinc
Ai majooneesimössön seasta noukkia pois, pestä ja paistaa :D Ohjeessa oli yksi sipuli raakana. Oli vaan hiton iso sipuli.
Nii. Juuri nii teki tyttöystävänikin.
Zinc
Eiköhän se maku ennemminkin vaan voimistu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mut voit ottaa ne pois sieltä ja paistaa ne. Sitten mietonee kun paistat ne.
Zinc
Ai majooneesimössön seasta noukkia pois, pestä ja paistaa :D Ohjeessa oli yksi sipuli raakana. Oli vaan hiton iso sipuli.
Järjenkäyttö on sallittu näin poikkeusoloissakin. Sipuleita on monen kokoisia. Jos ei tykkää sipulista, ei kannata käyttää sitä neljää normisipulia vastaavaa järkälettä kokonaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mut voit ottaa ne pois sieltä ja paistaa ne. Sitten mietonee kun paistat ne.
Zinc
Ai majooneesimössön seasta noukkia pois, pestä ja paistaa :D Ohjeessa oli yksi sipuli raakana. Oli vaan hiton iso sipuli.
Järjenkäyttö on sallittu näin poikkeusoloissakin. Sipuleita on monen kokoisia. Jos ei tykkää sipulista, ei kannata käyttää sitä neljää normisipulia vastaavaa järkälettä kokonaan.
No on kyllä aivot aika narikassa tän kotona oleilun takia. En tiedä mitä ajattelin. Tosiaan sinappia laitoin myös salaattiin. Se unohtui raaka-aineista.
Salaaateissa käytetään tavallisesti vähän makeampaa punasipulia joka oliisi hyvä marinoida ellei sitä kuuulloteta.
Voimistuu vain.
Itse lisäisin enemmän muita ruoka-aineita lisää. Vaikka juustoa ja majoneesia. Lisäksi kurkkua ja paprikaa, tomaattia tms.
Terv. kokki
Vierailija kirjoitti:
Voimistuu vain.
Itse lisäisin enemmän muita ruoka-aineita lisää. Vaikka juustoa ja majoneesia. Lisäksi kurkkua ja paprikaa, tomaattia tms.
Terv. kokki
No voi kökkö.... pitääkö huomenna ostaa uudet raaka-aineet. Käytin jos lppun majoneesin tohon.
Hyvää se on, ei keltasipuli ole niin väkevä. Punasipuli vähän jo erottuisi.
Jos huomenna ostan suolakurkkuja ja heitän sekaan? Veisiköhän vähän sipulin makua?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voimistuu vain.
Itse lisäisin enemmän muita ruoka-aineita lisää. Vaikka juustoa ja majoneesia. Lisäksi kurkkua ja paprikaa, tomaattia tms.
Terv. kokki
No voi kökkö.... pitääkö huomenna ostaa uudet raaka-aineet. Käytin jos lppun majoneesin tohon.
Majoneesia on sika helppoo tehdä itse, jos on munia ja öljyä. En koskaan osta valmiita säilykemajoneeseja, kun itse voi tehdä halvemmalla helposti parempaa.
Vedä vaan poskeen. Ehkä jopa opit pitämään sipulista.
Pidän hauskana, että ihmiset pitävät majooneesiin sotkettua jauhomössöä salaattina.
Tee suurempi ns. salaatti, niin sipulinmaku katoaa.
Ei mietone
Zinc
Miten sä nyt sillai liikaa laitoit ?