Miksi pienpanimo-oluet ovat poikkeuksetta IPA-oluita? Peitelläänkö kitkeryydellä huonoa laatua?
Kommentit (8)
Pienpanimokaljat on lähempänä kiljua kuin kaljaa. Niitä voi suositella lähinnä ummetuksesta kärsiville.
Ne on muodissa ollu jo pidemmän aikaa ja totuus on että lager on paljon tarkempi lämpötiloista ym. eli vaikeampi tehdä. Ipoja taas helpompi tehdä eli luonnollisesti panimot innostuvat niistä jos ne vielä menevät kaupaksi.
Onhan pienpanimoilla paljon muutakin tarjolla. Ei ehkä lähikaupassasi josta kaljasi haet, mutta yleisesti.
IPA:t on hyviä ja ne menee kaupaksi. Peruslaagerit on täysin mitäänsanomatonta massa uotetta. Kaikki merkit saman makuisia.
Vierailija kirjoitti:
IPA:t on hyviä ja ne menee kaupaksi. Peruslaagerit on täysin mitäänsanomatonta massa uotetta. Kaikki merkit saman makuisia.
Kun enemmistön mielestä lagerit maistuu paremmalle niin hifistele hiivakaljojasi ihan rauhassa. Mulla oli joskus noin 130-140 eri merkin kokoelma. Niistä piti kahden henkilön maistaa mun lisäksi että ne tyhjät pullot tai tölkit pääsi kokoelmaan. Nyt jos sanoisin niin tällä hetkellä paras kalja on sandels. Mulle kalja on lähinnä makuasia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
IPA:t on hyviä ja ne menee kaupaksi. Peruslaagerit on täysin mitäänsanomatonta massa uotetta. Kaikki merkit saman makuisia.
Kun enemmistön mielestä lagerit maistuu paremmalle niin hifistele hiivakaljojasi ihan rauhassa. Mulla oli joskus noin 130-140 eri merkin kokoelma. Niistä piti kahden henkilön maistaa mun lisäksi että ne tyhjät pullot tai tölkit pääsi kokoelmaan. Nyt jos sanoisin niin tällä hetkellä paras kalja on sandels. Mulle kalja on lähinnä makuasia.
Sandels:D:DD:D::DDDDDDD
Nythän on muodissa sour- eli hapanoluet. Juo niitä jos ei ipat kelpaa!