Coctailtikut eli nakkeja, viinirypäilä, lihapullia,fetajuustopaloja,emmentaljuustoa,oliiveja. Onko ihan 80-lukua vai ihan normaalia tarjota?
Kommentit (24)
Nam! Kannattaa tehdä paljon erilaisia, kaikki ei tykkää kaikesta tai voi syödä kaikkea.
Enemmänkin 70' lukua, mutta toimii edelleenkin.
Viinirypäilä. Mutta kyllä ihmiset syö nykyäänkin.
Noita on edelleen tarjolla erilaisissa pikku tilaisuuksissa, julkisesti.
Erittäin nopeita ja siistejä suolapaloja.
Toimi jo 70-luvulla erittäin hyvin, joten ihan normaalia laittaa tällaisia makupaloja tarjolle, nam. Nykyään on tosiaan vielä enemmän vaihtoehtoja mitä niihin tikkuihin voi tuutata!
Ei tyylipisteitä, mutta uppoaa yleensä väkeen.
Nam nam nam nam nam! On ajankohtainen tarjottava! Lihapullan tilalle tai oheen kokeile Boltsi-nimisiä kasvispyöryköitä, todella hyvän makuisia kylmänä cocktailpalana!
Meillä lapset rakastaa noita ja haluavat tehdä noita omille synttäreilleen.
Meillä lapset rakastavat vanhempiaan, herkusta meillä tykätään. Ruoan rakastaminen on niin amerikkalaista pas kaa.
Olen tehnyt silloin jos on jotain juhlia mihin on tulossa lapsia.
Ovat sellainen tarjottava, joka katoaa tarjottimelta kuin huomaamatta. Kokoajan saa olla lisäämässä. Ns. voileipäkakkuefekti.
Eli tarjoa ihmeessä, suurin osa tykkää.
Nakit kuulostaa kyllä omituiselta.
Mutta ei kiitos nakkeja ja eineslihapullia!
70-lukua tosiaan. Mutta miksei. Jos on jokin juhla, voisi kuitenkin hieman fiksata. Nakit voisi korvata jollain leikkeleillä. Alle pieni leipäpala, levitettä (tuorejuusto, hummus tms.) ja leikkele nätisti tikulla kiinni . Jos lihapullia on, kyllä ne pitää itse tehdä. Mikään ei ole kauheampaa kuin ne kamarasta jauhetut pierunhajuiset einespullat. Omista pullista voi sitten tehdä mausteisempia tai yrttisempiä versioita jne. Emmentalin sijaan voi kokeilla goudaa, manchegoa tai chevreä tms. Muitakin hedelmiä voi käyttää kuin rypäleitä. Esimerkiksi meloninpalat toimivat. Koristeeksi yrttejä.
On normaalia! Jätä vaan oliivit pois, yöks.
Välilyönti