Myllyn Paras -spagetti tehdään Tsekissä, Barilla-spagetti Kreikassa, Xtra-spagetti Liettuassa ja Rainbow-spagetti
Italiassa. Ostin siis Rainbowta, kyllähän italialaisten luulisi osaavat spagettia tehdä.
Mutta mitä ihmettä? Luulin, että Myllyn Paras -tuotteet olisi suomalaisia, ja Barilla italialainen. Eipä olekaan näin.
Kalleinta oli tuo Barilla, seuraavaksi kalleinta Myllyn Paras, toiseksi halvinta oli Rainbow ja halvinta Xtra. Olisin luullut, että italialainen olisi kalleinta, ja nuo muut sitten suurin piirtein samanhintaisia. Mutta ei, kalleinta on kreikkalainen.
Onko teille käynyt niin, että olette luulleet jotain tuotetta Suomessa tehdyksi, vaikka se onkin tehty muualla? Mitkä ovat tämmöisiä tuotteita, joita helposti luulee kotimaisiksi?
Kommentit (3)
Eikös viime tai toissa vuonna ollut laskiaispullagate? Vaasan ainakin teetti pahat pullansa Virossa, jossa yleensä tehdään hyvää. Minua ei kiinnosta valmistusmaa jos se on kuitenkin lähellä Euroopassa eikä roudata Kiinasta. Usein muualla Euroopassa tehdään parempia elintarvikkeita kuin Suomessa. Ei tietysti päde kaikkiin tuoteryhmiin mutta aika moneen.
Pasta on yhtäkuin vehnäjauhoja ja vettä. Ihan sama missä ne on sotkettu.