Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Myllyn Paras -spagetti tehdään Tsekissä, Barilla-spagetti Kreikassa, Xtra-spagetti Liettuassa ja Rainbow-spagetti

Vierailija
25.02.2020 |

Italiassa. Ostin siis Rainbowta, kyllähän italialaisten luulisi osaavat spagettia tehdä.

Mutta mitä ihmettä? Luulin, että Myllyn Paras -tuotteet olisi suomalaisia, ja Barilla italialainen. Eipä olekaan näin.

Kalleinta oli tuo Barilla, seuraavaksi kalleinta Myllyn Paras, toiseksi halvinta oli Rainbow ja halvinta Xtra. Olisin luullut, että italialainen olisi kalleinta, ja nuo muut sitten suurin piirtein samanhintaisia. Mutta ei, kalleinta on kreikkalainen.

Onko teille käynyt niin, että olette luulleet jotain tuotetta Suomessa tehdyksi, vaikka se onkin tehty muualla? Mitkä ovat tämmöisiä tuotteita, joita helposti luulee kotimaisiksi?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
25.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pasta on yhtäkuin vehnäjauhoja ja vettä. Ihan sama missä ne on sotkettu.

Vierailija
2/3 |
25.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mämmi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
25.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös viime tai toissa vuonna ollut laskiaispullagate? Vaasan ainakin teetti pahat pullansa Virossa, jossa yleensä tehdään hyvää. Minua ei kiinnosta valmistusmaa jos se on kuitenkin lähellä Euroopassa eikä roudata Kiinasta. Usein muualla Euroopassa tehdään parempia elintarvikkeita kuin Suomessa. Ei tietysti päde kaikkiin tuoteryhmiin mutta aika moneen.