Lue keskustelun säännöt.
Italianpata soijarouheesta
18.02.2020 |
Onko tietoa, pitääkö soijarouhe ensin turvottaa ja paistaa pannulla ennen kuin laittaa italianpatapussin kanssa kattilaan vai voiko laittaa samaan aikaan? En ole ennen tehnyt italianpataa soijarouheesta.
Kommentit (2)
Mä esikeitän/turvotan soijarouheesta ennen käyttöä aina, riippumatta siitä mitä ruokaa siitä teen. Yleensä esikäsittelen koko pussin kerralla ja pakastan sen annoksina, joita käytän sitten tarpeen mukaan kuten jauhelihaa.
Eli turvotettu ja valutettu soijarouhe pannulle, päälle se italianpatapussi, paistellaan hetken ja sit lisätään vesi. Keitetään kypsäksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En ole tehnyt soijarouheesta italianpataa, mutta spagettikastikkeen tekemisen aloitan juuri noin. Ensin oliiviöljyä pannulle, soijarouheet sekaan ja sitten hiljalleen lisään vettä siten, että vesi imeytyy rouheeseen ja pannulla on sellainen pehmeä soijamössö. Sitten muut ainekset ohjeen mukaan.