Onko rigottajuusto hyvää
Kommentit (6)
Mielestäni ricotta ei sellaisenaan ole hyvää, kuten ei mascarponekaan. Ruoissa ne molemmat ovat hyviä, esim. pastakastikkeessa olen käyttänyt. Kun lisää ricottaa tomaattiseen bolognesekastikkeeseen kypsennyksen lopulla, tulee hyvää.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Mautonta. Rakenteen vuoksi sitä käytetään, ei maun.
Yhtä hyvin voisi kysyä, onko liivate hyvää.
Korkontsola on ihan lempparia, begorinoa käytän moneen, masgarbonea vain jälkkäreihin, barmezaania aina pastaruokiin, mutta korvaan sen usein halvemmalla krana batanolla.
Onko smetana hyvää? Onko voi hyvää?
Niitä käytetään vahvistamaan muita makuja, ei niitä sellaisenaan syödä. Tai vaikka yllä mainittu mascarpone. Sitä laitetaan jälkiruokiin tai kakkuihin sekaan, ei sitä syödä paljaana.
Ricotta on, rigotasta en tieda mitaan.