Paras Marabou suklaa?
Mielestäni Marabou Schweizer nöt tai Marabou fudge & merisuola.
Kommentit (18)
Mikään ei ole kovin hyvää. Schweizernöt vähiten huono, mutta häviää kirkkaasti Fazerin vastaavalle (=ruskea).
Omat suosikit Crisp bites ja Pigall-patukka.
Minttusuklaanapit!!! Oon ihan koukussa niihin. Muuta makeaa en syökään.
Joku niistä big taste levyistä.. Hmm mansikka-juustokakku
Minttusuklaanapit on tosi hyviä. Räjäyttää myös naaman. :(
Minttusuklaanapit ja levynä minttukrokantti.
Myös Premium tummasuklaat todella hyviä!
Nougatpatukka tai Schweizernöt.
Kex-patukka hännänhuippuna.
Ne ikivanhat napit, tuskin niitä enää tehdään.
Minttukrokantti, minttusuklaanapit, Crispi-patukka, Dubbel nougat
Gräddnougat 100 g levy, sulaa suussa , pyydän tuttuja aina hamstraamaan sitä mulle kun menevät Ruotsiin. Se oli yllätys kun ysärillä rupesin käymään Tukholmassa kun siellähän oli ainakin 20 eri Marabou -suklaalevyä kun täällä vain ne perinteiset.
Jos pakko valita niin luultavasti suklaarusinalevy, mutta kuten yllä sanottu niin Marabou käyttää halvan makuista gmo-kaakaopapua suklaassa joka ei maistu erityisen hyvälle. Kyllä sen suklaaksi tunnistaa mutta ei ole sama laatu kuin Sinisessä, tai jossain Godivan suklaissa.
Vierailija kirjoitti:
Joku niistä big taste levyistä.. Hmm mansikka-juustokakku
Muuten hyviä, mutta kaipaisin vähän enemmän imelyyttä.
Daim ja minttukrokantti