Minkä ruoan kanssa syöt bearnaisekastiketta?
Perus pihvin lisäkkeenä tietysti, mutta minkä muun kanssa bearnaisekastike mielestäsi sopii?
Kommentit (17)
Liha-kala- kana Lämpöisiin voikkoleipiin.Lisäät soosiin ketsuppia,tai tomaattipyrettä,niin se on Choron kastiketta.
Olen syönyt bearnaisekastiketta lämpimien leipien kanssa 80-luvulla. Leivissä oli täytteenä jauhelihaa, säilykepersikan puolikas sekä päällä juustoa. Kastiketta laitettiin lämpimän leivän viereen lautaselle, ja annos syötiin veitsellä ja haarukalla. Hyvin tyypillinen 80-luvun kotoinen illallinen.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Faith kirjoitti:
Olen syönyt bearnaisekastiketta lämpimien leipien kanssa 80-luvulla. Leivissä oli täytteenä jauhelihaa, säilykepersikan puolikas sekä päällä juustoa. Kastiketta laitettiin lämpimän leivän viereen lautaselle, ja annos syötiin veitsellä ja haarukalla. Hyvin tyypillinen 80-luvun kotoinen illallinen.
Kuulostaapa hyvältä! Ja retrolta. Ap
Se on pahaa!! Raavin pois pihvin päältä, jos joku on mäiskäissyt sitä pihville.
Viimeisimmäksi notkistin sitä vähän kermalla ja kaadoin paistettujen kananpalojen päälle.
En minkään - hyi olkoon. Bearnaisesoosi on niin ysäriä. Aortta menee tukkoon jo ajatuksestakin... :o/
Ranskalaisten sekä wienerleikkeen kanssa.
Kanaa, ristikkoperunoita, bearnaisea ja barbequekastiketta :)
Vierailija kirjoitti:
Keitetyn parsa- tai kukkakaalin.
Näille kuuluu kylläkin hollandaise-kastike!
Parsa.