Runebergintorttu vai laskiaispulla?
Nyt kun eletään helmikuuta ja on sekä runebergintorttujen että laskiaispullien paras aika, niin kumman valitset ja miksi!
Kommentit (17)
Itse valitsen pullan, en ole ikinä oikein piitannut runebergintortuista enkä tajua mikä niissä viehättää.. jotenkin tylsiä ja usein liian kuivia
Kumpi vaan käy kunhan ei ole mansikkahilloa pulkassa. Vadelmahillo kelpaa oikein hyvin mutta sitä löytyy harvoin valmiista laskiaispullista.
Runebergin tortut ovat tosiaan usein liian kuivia. Sellaisen kun ostaa niin pitää parasta ennen päivä olla vähintään viikon päässä. Yleensä on silloin sopiva eikä kuivunut.
Runebergintorttu itse tehtynä. Laskiaispullasta en pidä, kerma ja pulla eivät sovi yhteen.
Runebergin päivä meni jo, joten pakko valita pulla. Toki varmaan muutenkin.
Vierailija kirjoitti:
Runebergintorttu itse tehtynä. Laskiaispullasta en pidä, kerma ja pulla eivät sovi yhteen.
Olet väärässä!
Laskiaispulla hilloineen ja kermoineen! Runebergin torttu ei kyllä omani suuhun maistu.
Tänään vaimo syö pullaa ja minä torttua.
Runebergintorttu ofc! Kaupan valikoimasta kannattaa valita Rosten runebergintorttu. Ihanan kostea ja maut kohdillaan.
Pullat ja kermat ne yhteen soppii!
Laskiaispullan kanssa lisäksi hilloa, namskis!
Runebergin torttu ei maistu, kun ovat usein kuivia känttynöitä.
Rakastan Runebergin torttuja! Olisivatpa myynnissä ympäri vuoden, itsessäni kun ei ole leipurin vikaa. On laskiaispullatkin hyviä, sekä hillolla että mantelimassalla. Pidän hieman enemmän hillo + kermavaahto kombosta, kun sellaisia söin lapsenakin.
Tätä ei tarvitse edes miettiä, ehdottomasti uunituore laskiaispulla kermavaahdolla ja hillolla. Runebergin tortut liian kuivakoita ja visuaalisesti epähoukuttelevia mötiköitä. Sellaisen toki syö jos on "pakko" esimerkiksi kyläillessä vanhemman väen luona, mutta en itse koskaan ostaisi niitä kotiin.
Runeberg. Eikä niiden todellakaan kuulu olla kuivia, kuivaa runeberiä pitäisi verrata sitten kuivaan laskiaispullaan, ei tuoreeseen! Sama kuin jos "tee vai kahvi" kysymyksessä vertaisi hienointa barista-kahvia halvimpaan pussiteehen...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Runebergintorttu itse tehtynä. Laskiaispullasta en pidä, kerma ja pulla eivät sovi yhteen.
Olet väärässä!
Yhtä väärässä kuin sinäkin :)
Itse tehdyt Runebergin tortut on parasta. Joskus olen tehnyt niitä, vaikka Runebergin päivään on vielä kuukausia. On niin hyviä, ei yhtään kuivia vaan meheviä, hyvä tekstuuri, herkullinen vadelmahillo ja kuorrute.
Laskiaispullat on vähän tylsiä. Lapsena tykkäsin kovasti. Enempi ne taitaa ollakin lasten makuun tehtyjä, mutta onhan ne ihan hyviä.
Ei ole edes kilpailu. Torttu. En pysty syömään laskiaispullia, ei pullaan pidä lisätä mitään