Nuudeli ja tonnikala
Olenko ainoa, jonka mielestä nuudelit ja tonnikala ovat kallista ruokaa? Tämä keskustelunaihe siis iltapäivälehden lööpistä; opiskelijat söisivät näitä, kun on rahapulaa.
No kallista, eli halvemmallakin saa, jos haluaa säästää. Kotimaiset juurekset ovat ravintorikkaita. Jauheliha on edullisempaa kuin tonnari.
Kurjaa, etten voi liittää linkkiä ap kirjoitukseen.
Kommentit (6)
Jauheliha on parempaa ravintoa kuin siemenöljyiset tonnarit. Halvempaakin.
Helppous noissa on takana. Nuudelit tulee parissa minuutissa lautaselle ja siihen purkki tonnikalaa ja avot.
Nuudelit on halpoja kun ostaa tarjouksesta bulkkia. Tosin makarooni on paljon halvempaa ja sitä syötiin mun opiskeluaikoina.
Halvin tonsku on edelleen melko edullista ja yhdestä purkista tuler kaksi ateriaa. Makukin on halpa, tehty jätepaloista.
Muistan kun tonnikala oli vielä halpaa ruokaa, mutta ei kyllä ole enää. Nuudelit ovat joo sinällään edullisia, mutta silti tulee halvemmaksi ja terveellisemmäksi ostaa vaikka tavallista tummaa makaronia.
Pirkka-nuudeleita saa 39 sentillä, niitä tuli syötyä silloin, kun vielä join ja olin työtön. Tonnikalahan ei tosiaan kovin halpaa enää ole.
Ei tonnikala ole enää vuosiin ollut edullista.
Omana opiskeluaikana kasarilla sitä vielä kannatti ostaa ja syödä. Silloinhan purkit olivatkin 400 grammaisia ja siitä riitti parille päivälle. Nykyään ovat kittasia minipurkkeja ja lähemmäs kolme euroa.
Jauhelihaa, kana ja silakka etenkin on nyttemmin edullista.
Nuudeleista riippuu mistä ostaa ja mistä ostaa. Onhan ne pienet nuudelikeitto paketit 0.68 euroa per paketti, todella kallis kilohinta. Mutta jos ostaa sobaa tms. isoina paketteina ulkkareiden kaupasta, niin kyllä kannattaa.