Mitä laitatte leivän päälle?
Jos juustoa ja leikkeleitä ei lasketa? Pitäisi keksiä jotain näiden tilalle? Paprika on vakio.
Kommentit (15)
Maustesuolaa ripotan ja jotain leikkeleitä, tykkään ohueksi siivutetuista makkaroista.
Leipä meni taloudessa pannaan kun piti siirtyä gluteenittomaan ruokavalioon. Useampi vuosi meni tuskaillessa aamu- väli- ja iltapalatarpeiden kanssa. Löysin viimein maissikakut, mutta samalla huomasin, että ennen niin hyvältä maistuneet leikkeleet maistuukin omaan suuhun meetwurstia lukuunottamatta melko kamalilta.
Eli harvakseltaan meetwurstia, silloin tällöin jos oikein rasvaista herkkua haluaa, pekonia tai jotain hyvää juustoa. Muutoin menee tilanteen mukaan pehmeä voi, maapähkinävoi, sulatejuusto tai sen tarkemmin määrittelemätön hillo/marmeladi. Salaatit+muut vihannekset rouskutan sellaisenaan sen kakkusen kaverina.
Jos nuo kolme jätetään pois, niin leivälläni ei ole mitään. Ehkä voisin harkita tomaattia (vähän suolaa päälle) ja kurkkua.
-tahinia
-avokadoviipaleita
-paprikaa
-savupaprikasulatejuustoa
-yrttivoita
Maksapasteijaa, savukalaa, majoneesia, kanaa tai kalkkunaa, kapriksia.
Hummusta, kasviksia, sandwich pickleä tai piccalillia, currykanamajoneesitäytettä...
Hummusta, tahinia tai mantelitahnaa (jos haluan vähän ylellisyyttä). Tahinin kanssa sopii kurkku.
Hummus on uusi suosikkini. Avokadoa, kananmunaa, salaattia, kurkkua, tomaattia, Porkkanalastuja, tonnikalaa jne. Suosikki on muikunmäti, punasipulin ja smetanan kanssa. Graavikalasta en itse välitä, mutta sekin on vaihtoehto.
Goudan ja metwurstin lisäksi laitan voita.
Maustekurkkua jos haluaa herkutella.