Pettynyt jäsen

Muissa ammattiliitoissa miehet neuvottelevat palkoista ja sen kyllä huomaa!

Kommentit (8)

Vierailija

Se että em.naiset ovat myös pääosiin kokoomuksen kannattajia saattaa hiukan vaikuttaa myös :)

Insinöörinrouvat ei katsos rahaa itselleen tarvii.

Vierailija

No jaa, taitaa pikemminkin olla, että TEHY:n johdossa on aika pahasti realiteeteista irti olevia ihmisia. Kerta toisensa jälkeen nämä vaahtoavat suusta siihen malliin ja latovat ukaasia toinen toisensa perään, että yhtä terävät jäsenensä uskovat oikeasti ne jutut ja pettyvät sitten karvaasti, kun uhot ja lupaukset olivat aivan pelkkää fantasiaa. En tiedä missä fantasiamaailmassa he elävät, mutta omassa maailmassani kunnat ovat jo nyt käytännössä kriisissä taloutensa kanssa ja kestävyysvaje realisoitumassa kunnolla 2020 luvulla. Siinähän sitten neuvottelevat jotain miljardiluokan palkankorotuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hoitsugirlie

Meillä oli koulussa joku liiton edustaja rekrytoimassa jäseniä.

Kysyin että miksi alalla on niin huonot palkat?

Vastaus oli että ”tessihän on vaan minimi, jokainen voi itse neuvotella siihen päälle lisää..”

Kysyin, Mihin tarvitsee liittoa, jos itse joutuu ehtonsa neuvottelemaan?

Ei osannut tähän vastata.

Valitsin YTKn kassan.

Vierailija

Eivät ammattiliitot koskaan NEUVOTELLEET työntekijöille parempia palkkoja. Paremmat palkat KIRISTETTIIN työnantajilta. Kiristäminen toimii silloin kun työntekijöillä on valta, siis toimi silloin kun boomerit olivat työntekijöitä. He olivat suurin osa työntekijöistä. He käyttivät kiristysaseena lakkoa. Jos boomerit menivät lakkoon niin työnantajat kärsivät koska ei ollut muita työntekijöitä. Työnantajien oli pakko suostua kaikkiin boomereiden vaatimuksiin. Opi mafialta ja seksiä pihtaavalta vaimolta: voit kiristää niin paljon kuin haluat jos voit satuttaa kiristyksesi kohdetta.

Nyt osat ovat vaihtuneet. Boomerit ovat nyt työnantajia. He voivat kiristää työntekijöitä niin paljon kuin tahtovat, siis kohdella työntekijöitä niin kakasti kuin haluavat. Työntekijät eivät voi kiristää, koska heidät voidaan korvata ulkomaisilla työntekijöillä.

Nykyään ammattiliitot ovat silkkaa hämäystä, silmänlumetta, jotka eivät ole mikään uhka työnantajille. Ammattiliittojen johtajat tietävät tämän, mutta ovat iloisia että monet työntekijät eivät tiedä tätä ja edelleen kuuluvat ammattiliittoihin - ammattiliittojen johtajien ei tarvitse työskennellä ollenkaan ja he rikastuvat kun he saavat työntekijöiden jäsenmaksut itselleen.

Ainoa miten nykyään voit kohentaa asemaasi työntekijänä on että häivyt - vaihdat työpaikkaa. Ulkomaille, johonkin äärimmäisen eksoottiseen maahan jota boomerit eivät ole vielä pilanneet.

Vierailija

Höpö höpö. Sekä Tehyn että Superin edelliset puheenjohtajat olivat miehiä. Superilla oli miespuheenjohtaja yli kymmenen vuotta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Höpö höpö. Sekä Tehyn että Superin edelliset puheenjohtajat olivat miehiä. Superilla oli miespuheenjohtaja yli kymmenen vuotta.

Milloin Tehyn johtajana on ollut viimeksi mies ?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat