Lue keskustelun säännöt.
Hyvä hintava sunnuntairuoka. Haluttaisiin vähän juhlia?
Kommentit (5)
Tekisin ihan kolmen ruokalajin illallisen hyvistä raaka-aineista. Vaikka hummerikeittoa alkuruoaksi, pääruoaksi esim. riistaa ja jälkiruoaksi Creme bruleet.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ne perinteiset hanhenmaksapallerot ja kaviaari, jotta ei olisi liian juhlallista, tarjolle laitettaessa pallerot syödään mausteisen tomaattikastikkeen eli ketsupin kanssa. Jälkiruoaksi vanukkaita, ellei mies ole illalla syönyt niitä jääkaapista.
0/5
Aika huono ja läpinäkyvä provoksi.
Ei jatkoon!
(tuntuupa voimaannuttavalta)
Raikkaita voileipiä te kokkelinoukat aina tarjoilette.
Miksi sen täytyy olla hintava? Huippuateriat tehdään yleensä todella simppeleistä raaka-aineista.
No mutta, menkää jonnekin fine dining ravintolaan jos se hinta on tärkein kriteeri.