Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Neuvoja kiitos

Kommentit (5)

Vierailija

Miksi sen täytyy olla hintava? Huippuateriat tehdään yleensä todella simppeleistä raaka-aineista.
No mutta, menkää jonnekin fine dining ravintolaan jos se hinta on tärkein kriteeri.

Vierailija

Tekisin ihan kolmen ruokalajin illallisen hyvistä raaka-aineista. Vaikka hummerikeittoa alkuruoaksi, pääruoaksi esim. riistaa ja jälkiruoaksi Creme bruleet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ne perinteiset hanhenmaksapallerot ja kaviaari, jotta ei olisi liian juhlallista, tarjolle laitettaessa pallerot syödään mausteisen tomaattikastikkeen eli ketsupin kanssa. Jälkiruoaksi vanukkaita, ellei mies ole illalla syönyt niitä jääkaapista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla