Aikooko kukaan tehdä raakasuklaaherkkuja jouluksi?
Minä aion. Sen lisäksi suklaakuorruttaa niitä rasiassa myytäviä,pehmeitä taateleita. Minulla on jossain tallessa myös ainakin niiden kaurasuklaapallojen ohje.
Piparkakkutaikinaa on pakko tehdä tänäkin vuonna tupla-annos koska useampi perheenjäsen käy ottamassa ja syömässä jo ennen kuin taikinasta tehdään piparkakkuja.
Joulun jälkeen saa helposti ja halvalla hyvää jäätelöä soseutetusta banaanista jäätelökoneella. Kun siihen lisää loppuvaiheessa piparkakkujen muruja on herkku valmis.
Jos vielä jää piparkakkuja yli niin osan voi jauhaa Runebergin torttuja varten. Minun torttureseptissäni käytetään jauhettuja piparkakkuja. Olen saanut reseptin äidiltäni ja se on kulkenut suvussa vuosikymmeniä.