Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Kännissä tekee kyllä huonoa ruokaa. Onnistuu pilaaman jopa perusainekset
10.11.2019 |
Laitoin viime yönä humalaisille porukalle kanankoipia ja riisiä. Varsin yksinkertaista, vai mitä?
Koivet paloivat uuniin ja riisistä tuli sikasuolaista. Yritin pehmentää smetanalla, mutta silti jäi aivan liian suolaiseksi.
Broilerin sisusta oli kuitenkin aivan syötävää ja monet söivät nahankin :D Kiitoksia sain. Mut joo.. olen ihan hyvä perusruuanlaittaja, kahdessa promillessa vain käy näin.
Juopuneessa tilassa tehtyjä "tosi hyviä ruokia" lisää tähän ketjuun
Kommentit (2)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Amatööri. Kerta kaikkiaan. Minä teen erinomaista ruokaa sumussa, sateessa ja seitsemän pullon simassa.
Elämäni parhaan sämpylätaikinan tein kaverin keittiöstä löytyneistä vehnä-, ruis- ja sämpyläjauhojen jämistä klo 02.00 varmasti hyvän matkaa kahden promillen pohjoispuolella. Niitä sämpylöitä kun sitten brunssilla syötiin niin jokainen olisi halunnut reseptin. Niin minäkin.
Se oli ikävä kyllä liuotettu etanolilla pois kovalevyltä.