Teettekö usein pata- tai muita ruokia leivinuunissa?
Nyt kun on talvi ja uunia tulee muutenkin lämmitettyä, niin onpa helppoa laittaa illalla joku pataruoka kypsymään uuniin. Aamulla on valmista ja todella hyvää ruokaa valmiina. Itsellä oli viimeyön possun niskaa puolentoista kilon köntti hautumassa ja nyt perunoiden kanssa kelpaa 2 ja 3 vuotiaille niin että ei meinaa ehtiä lautasia täyttämään.
Energiaakin säästyy kun tekee ruoat uunin jälkilämmössä.
Kommentit (3)
Palstalaisista ja muistakin suomalaisista 95% ei asu talossa jossa on leivinuuni, joten saamasi vastausmäärä jää pakosti pieneksi. Tai sitten porukka valehtelee. Eli en tee usein ts. En tee koskaan.
Meillä on juuri merirosvopata uunissa. Valmistuu neljäksi, kun muut tulevat kotiin.
Aika paljon teen minäkin. Hirvipaisti viimeksi. Helppoa!