Miten se rotukarjan liha eroa rahvaskarjan lihasta. S-marketissa on samannäkösessä muovineliössä. Enemmän proteiinia vai mitä?
Kommentit (13)
Veikkaisin että rotukarjalle on syötetty parempaa pöperöä, joka taas vaikuttaa lihan makuun.
Eiköhän molemmille syötetä pääasiassa heinää.
En tiedä, mutta arvelen, että rotukarja on lihantuotantoon jalostettua. Muu liha on mitä sattuu. Maitolehmää, kun ei enää tuota tai maitolehmän urosvasikka isommaksi kasvatettuna.
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mutta arvelen, että rotukarja on lihantuotantoon jalostettua. Muu liha on mitä sattuu. Maitolehmää, kun ei enää tuota tai maitolehmän urosvasikka isommaksi kasvatettuna.
Mitä tuo "mitä sattuu" oikeastaan tässä yhteydessä tarkoittaa?
Itse ostan vähärasvaista. Muuten en välitä onko rotu mikä. 7-10% on parasta.
Kaikki karja on rotukarjaa.
Tuo on markkinointikikka, ei tarkoita mitään.
Vierailija kirjoitti:
Kaikki karja on rotukarjaa.
Tuo on markkinointikikka, ei tarkoita mitään.
Tarkoittaa, se viittaa siihen, että kyseessä on liha-, eilypsykarja.
Googlettamalla olisi tähänkin löytynyt vastaus sekunnissa.
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mutta arvelen, että rotukarja on lihantuotantoon jalostettua. Muu liha on mitä sattuu. Maitolehmää, kun ei enää tuota tai maitolehmän urosvasikka isommaksi kasvatettuna.
Just noin. Lihakarja elää koko elämänsä lihantuotantoon tarkoitettuna. Tavallinen lypsylehmän elämähän on ensin lypsylehmän työura, sitten lihoiksi.
Hyväälihaa kirjoitti:
Itse ostan vähärasvaista. Muuten en välitä onko rotu mikä. 7-10% on parasta.
Puhut jauhelihasta muut lihasta,
Nimi ROTUkarjakin jo kertoo vastauksen.
Eikö niissä paketeissa oo tuoteselosteita, joita voi vertailla?
Rotukarja tarkoittaa lihakarjaa.