Mitä ruokaa teillä tehdään porsaan talouskyljyksistä?
Kyselee kyllästynyt iänikuiseen sinappi-korppujauhohässäkkään.
Kommentit (18)
Ruskista ne pannulla. Tee tavallinen ruskea kastike ja hauduta ne kyljykset siinä kastikkeessa mureeksi. N. 40 min. On muutes taivaallista, ilman kikkailua....ja jos sitä kastiketta jää yli, niin voi pakastaa ja käyttää kastikkeena johonkin muuhun ruokaan😊
Paista ne voissa ja heitä suolaa päälle. Ei kai muuta tarvita? Syö puolukkahillon kera.
Kyljykset ruskistetaan pannulla ja nostetaan sivuun odottamaan, sitten paistetaan runsaasti sipulia ja sekaan kaadetaan savuolutta, tilkka viskiä, pippuria sekä Dijon-sinappia ja laitetaan kyljykset sekaan hautumaan. Lisäile välillä olutta ja tarkkaile makua. Himppu rakunaa tai rosmariinia sopii tähän varsin hyvin.
Miksi ihmiset laittaa jauhoja ylipäätään?
Nopea ruskistus molemmilta puolilta, sitten uuniin pitkäksi aikaa ja loppuvaiheessa loraus kermaa. Mausteet tietysti pitää muistaa.
Ja varoa niitä luunpalasia. Mun mielestä "ennen vanhaan" ei ollu kyljyksissä semmoisia luunsiruja kuin nykyään.
Vierailija kirjoitti:
Ruskista ne pannulla. Tee tavallinen ruskea kastike ja hauduta ne kyljykset siinä kastikkeessa mureeksi. N. 40 min. On muutes taivaallista, ilman kikkailua....ja jos sitä kastiketta jää yli, niin voi pakastaa ja käyttää kastikkeena johonkin muuhun ruokaan😊
Näin juuri. Oikein hyvää perusruokaa eri lisukkeiden kanssa.
Ei mitään korppujauhoja, yök. Laitan uunivuokaan vihannesten kanssa ja uuniin. Nam.
Yleensä on tehty taloussiirappia tai talouspaperia.
Laitan niitä n10kpl uunivuokaan tai pataan. Valkosipulia, pippureita, soijakastiketta, hunajaa tai cokista, merisuolaa. Haudutan 150 asteessa monta tuntia, kunnes lihat irtoavat luista kokonaan, tulee niinkuin nyhtöpossua. Siivilöin liemen, lisään kermaa ja mustaviinimarjahyytelöä tai lorauksen portviiniä = kastike. Pottumuusin kanssa syömme. Tai joskus syödään lihat nyhtöpossuhampurilaisissa, kunnon bbq-kastiketta mukana.
Paistan uunissa samassa paistopussissa sipulirenkaiden ja sekavihannesten (pakasteesta) kanssa. 225 C 35-40 minuuttia. Tosi helppo ja halpa ruoka, mutta maistuu hyvältä.
Vierailija kirjoitti:
Ruskista ne pannulla. Tee tavallinen ruskea kastike ja hauduta ne kyljykset siinä kastikkeessa mureeksi. N. 40 min. On muutes taivaallista, ilman kikkailua....ja jos sitä kastiketta jää yli, niin voi pakastaa ja käyttää kastikkeena johonkin muuhun ruokaan😊
Hmmm....tie miehen sydämeen vie vatsan kautta.
Lohko kuoritut perunat, porkkanat ja pari sipulia uunivuokaan, pohjalle loraus öljyä. Murusta päälle puolikas lihaliemikuutio. Ripaus suolaa ja pippuria, tinjamia hyppysellinen. Aseta samoin maustetut talouskyljykset kasvispedille. Keskitaso 175 C, paistoaika 45-60 min. Puolivälissä paistoa sekoita kasviksia ja käännä kyljykset. Jos vuoka kuivuu liikaa, lisää tilkka vettä.
Mää paistan mikrossa 5min tästehossa ja marinoin flora-margariinilla paistamisen jälkeen. Mausteeksi ripottelen kuminaa ja inasen sokeria ( tuo jännän vivahteen)
Paistetaan voissa ja maustetaan pippurilla ja suolalla.
Vierailija kirjoitti:
Paistetaan voissa ja maustetaan pippurilla ja suolalla.
Voi myös heittää tölkin tomaattimurskaa pannuun ja antaa hautua.
Meillä ei syödä talouskyljyksiä.