Lue keskustelun säännöt.
Raakojako lihapullia?
17.10.2019 |
Tein hirven jauhelihasta ja Naudan jauhelista lihapullia. Ne olivat uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia. Syömisen jälkeen vasta huomasin että ne olivat vähän punertavia sisältä.. Eli tuliko nyt syötyä raakoja lihapullia?!
Kommentit (10)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei seuraa muuta kuin hyvä mieli kun tuli nautittua lihapullat juuri parhaimmillaan. Ei tartte stressata.
Ei haittaa, minä syön lihapullataikinan aina raakana, nam! :P
Kaikki on hyvin niin kauan kuin et syö jauhenlihapullia, ainakaan pesemätöntä jauhea.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
200 astetta ja 20 minuuttia kyllä kypsentää lihapullat elleivät ne ihan jättikokoisia ole.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mites ihmeessä voit syömisen jälkeen huomata jo syömäsi ruuan ulkonäöstä mitään?
Ja mitä tästä seuraa?