Ruoanlaittajat, erityisesti Usassa!
Reseptin ohjeessa on ainesosana sour cream. Mitä siis ostan suomalaisesta kaupasta?
Kommentit (13)
hapanta kermaa, piimäkin tehnee asiansa.
Vierailija kirjoitti:
Mikä resepti? Kermaviili?
Linkki reseptiin aloituksessa.
Ohjeen mukaan kypsennetään 6 tuntia. Kestääkö kermaviili (10 % rasvaa) näin pitkän kypsennyksen vai pitäisikö olla rasvaisempaa smetanaa tai kermaviiliä?
Kermaviili ei käy, se leikkaa. Hapankerma, creme fraiche, smetana.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä resepti? Kermaviili?
Linkki reseptiin aloituksessa.
En avaa linkkejä. Siksi kysyin.
Toinen aineosa jota tarvitset on Dijon-sinappi. Ala ihmeessa kayta mitaan Turun sinappia tai voi jaada syomatta.
Vierailija kirjoitti:
Toinen aineosa jota tarvitset on Dijon-sinappi. Ala ihmeessa kayta mitaan Turun sinappia tai voi jaada syomatta.
Dijon-sinappia aloituksen reseptissä käytettiinkin. Miksi se on / olisi parempaa kuin Turun sinappi?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Toinen aineosa jota tarvitset on Dijon-sinappi. Ala ihmeessa kayta mitaan Turun sinappia tai voi jaada syomatta.
Dijon-sinappia aloituksen reseptissä käytettiinkin. Miksi se on / olisi parempaa kuin Turun sinappi?
Erilainen makumaailma, tekstuuri, laatu, jne. Sinapeilla on eroa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Toinen aineosa jota tarvitset on Dijon-sinappi. Ala ihmeessa kayta mitaan Turun sinappia tai voi jaada syomatta.
Dijon-sinappia aloituksen reseptissä käytettiinkin. Miksi se on / olisi parempaa kuin Turun sinappi?
Aivan erilainen maku. Aloituksen reseptin vuoksi varoitinkin jos kerran kermojen kanssa pitaa kikkailla niin voi tulla mieleen etta sinapinkin kanssa voi.
Smetana on haudutuspataan oikea valinta. Se kestää pidempää kuumennusta hyvin.
Kermaviili. Tai jos rasvaisempaa niin smetana tai creme fraiche.