Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruoanlaittajat, erityisesti Usassa!

Vierailija
04.10.2019 |

Reseptin ohjeessa on ainesosana sour cream. Mitä siis ostan suomalaisesta kaupasta?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
04.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaviili. Tai jos rasvaisempaa niin smetana tai creme fraiche.

Vierailija
2/13 |
04.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Smetana ja / tai creme fraiche

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
04.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

hapanta kermaa, piimäkin tehnee asiansa.

Vierailija
4/13 |
04.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä resepti?  Kermaviili?

Vierailija
5/13 |
04.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä resepti?  Kermaviili?

Linkki reseptiin aloituksessa.

Vierailija
6/13 |
04.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohjeen mukaan kypsennetään 6 tuntia. Kestääkö kermaviili (10 % rasvaa) näin pitkän kypsennyksen vai pitäisikö olla rasvaisempaa smetanaa tai kermaviiliä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
04.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaviili ei käy, se leikkaa. Hapankerma, creme fraiche, smetana.

Vierailija
8/13 |
04.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä resepti?  Kermaviili?

Linkki reseptiin aloituksessa.

En avaa linkkejä. Siksi kysyin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
04.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toinen aineosa jota tarvitset on Dijon-sinappi. Ala ihmeessa kayta mitaan Turun sinappia tai voi jaada syomatta.

Vierailija
10/13 |
04.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Toinen aineosa jota tarvitset on Dijon-sinappi. Ala ihmeessa kayta mitaan Turun sinappia tai voi jaada syomatta.

Dijon-sinappia aloituksen reseptissä käytettiinkin. Miksi se on / olisi parempaa kuin Turun sinappi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
04.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Toinen aineosa jota tarvitset on Dijon-sinappi. Ala ihmeessa kayta mitaan Turun sinappia tai voi jaada syomatta.

Dijon-sinappia aloituksen reseptissä käytettiinkin. Miksi se on / olisi parempaa kuin Turun sinappi?

Erilainen makumaailma, tekstuuri, laatu, jne. Sinapeilla on eroa.

Vierailija
12/13 |
04.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Toinen aineosa jota tarvitset on Dijon-sinappi. Ala ihmeessa kayta mitaan Turun sinappia tai voi jaada syomatta.

Dijon-sinappia aloituksen reseptissä käytettiinkin. Miksi se on / olisi parempaa kuin Turun sinappi?

Aivan erilainen maku. Aloituksen reseptin vuoksi  varoitinkin jos kerran kermojen kanssa pitaa kikkailla niin voi tulla mieleen etta sinapinkin kanssa voi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
04.10.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Smetana on haudutuspataan oikea valinta. Se kestää pidempää kuumennusta hyvin. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi seitsemän