Miten syöt tomaatin raakana
ilman apuvälineitä niin että se ei valu tai pamahda rinnuksille?
Kommentit (12)
Halkaisen, joskus sirottelen vielä sokeria päälle.
Oletettavasti nyt puhutaan ihan kypsästä tomaatista, ja raakuudella tarkoitetaan ettei sitä ole silputtu ja laitettu ruokaan/salaattiin?
Haukkaan kuten omenaa. Eivät ole vielä tähän päivään mennessä käsiin räjähtäneet.
Puren palan ja imen syntyneestä reiästä sisällä olevia nesteitä vähemmäksi. Ei ole kyllä vielä koskaan sattunut kohdalle pamahtavaa tomaattia.
Mulla pamahti kerran kirsikkatomaatti suussa, oli suu vielä vähän auki, niin kaikki nesteet lensi kaaressa näppiksille ja lattialle.
Nakerran siihen pienen kolon, imen mehut pois ja sit syön lohkon reunat ja nakerran seuraavaan mehuiseen kohtaan kolon ja sama homma.
Syön vain kypsiä kirsikka- ja luumutomaateja.
Ei mene rinnuksille.
Mä olen tappajatomaatin katsonut enkä ota riskejä. Ensin haulikolla ja sitten veitsellä. Sen jälkeen ei tomaateista yleensä ole harmeja. Huom. yleensä, kehoitan aina olemaan varovainen. Sitä ei tomaateista koskaan voi olla satavarma.
Vihreät rahat tomaatit sisältävät solaniinia ja ei kannata syödä
Purasen, heitän sitruunapippuria, puraisen, laitan sitruunapippuria etc
Miksi söisin raakaa tomaattia?