Ovat pilanneet myös Maraboun suklaan!
Tää on käsittämätöntä - ostin pitkästä aikaa Maraboun perussuklaalevyn ja se sitten maistuikin niiiiin pahalta, kuin härskiltä voilta!!
Miksi kaikki suklaat pilataan?? Palmuöljyä siinä ei kyllä ollut, mutta oli voiöljyä??
Kommentit (5)
Nykyisin Fazerin sinistä ei juuri osteta. Se on jatkuvasti tarjouksessa 5 levyä 10 eurolla.
Jotenkin tuon klassikkosuklaan maku on muuttunut, ja monet boikotoivat sitä.
Marabou ja muuta menevät kirkkaasti edelle Fazerin sinisestä.
Fazerin sinininen on hyvää vain suomalaisille, ulkomailla sitä pidetään laaduttomana ja huononmakuisena suklaana. Sveitsiläiset eivät edes kutsu sitä suklaaksi.
Vierailija kirjoitti:
Nykyisin Fazerin sinistä ei juuri osteta. Se on jatkuvasti tarjouksessa 5 levyä 10 eurolla.
Jotenkin tuon klassikkosuklaan maku on muuttunut, ja monet boikotoivat sitä.
Marabou ja muuta menevät kirkkaasti edelle Fazerin sinisestä.
Fazerin sinininen on hyvää vain suomalaisille, ulkomailla sitä pidetään laaduttomana ja huononmakuisena suklaana. Sveitsiläiset eivät edes kutsu sitä suklaaksi.
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ruoka/fazerin-makeisista-l%C3%A4hte…
Fazerin sinisestä 40% menee ulkomaiden markkinoille, eli kyllä se kelpaa ulkomaisille ostajille.
Samoin ainoa pohjoismainen suklaa joka tehdään tuoreeseen maitoon.
Sininen on ainoa pohjoismainen suklaa, joka tehdään tuoreeseen maitoon. Sen uskotaan parantavan makua ja koostumusta poikkeuksellisen suussa sulavaksi.
Aina ollut voiöljyä Maraboussa tietääkseni.
Kyllä Marabou aina Fazerin sinisen voittaa, ei mitään epäilystä.
Mielestäni aina maistunut härskiltä voilta.
Fazerin sininen maistuu kaakaovoilta, ja siinä ei ole palmuöljyä eikä voiöljyä.