Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

helppo ohje porsaan kyljelle?

Vierailija
09.09.2019 |

Teen elämäni ekaa kertaa porsaan kylkeä, olisko jollain jotain helppoa ohjetta?

reilun kilon porsaan kylki olis jääkaapissa.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
09.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
5/6 |
09.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hiero mausteet, yrtit ja suola pintaan jokapuolelle ja kääri folioon. Sit uuniin. Jos haluat ylikypsää eja mureaa eikä sähkölasku paina niin 120 astetta ja 5-6 tuntia. Jos nopeemmin niin  200 asteta ja 1.5-2 tuntia. Folio on must, jottei mehut karkaa ja pinta kuivu ja pala.

Vierailija
6/6 |
09.09.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei hitto kun tuli nälkä. Pitäisköhän itekin käydä ostamassa herkkua. :P