Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Itse tehtyjen soseiden pakastus ja peruna?

30.05.2006 |

Ajattelin tehdä parin viikon mökkireissuamme varten soseet vauvalle jo valmiiksi pakastimeen ja ottaa ne sitten mökille mukaan pakastettuina. Miten peruna reagoi pakastimessa, jos sitä on soseissa vain vähän? Laitan soseisiin pääasiassa muita kasviksia, mutta olisi mukavaa laittaa joukkoon vähän perunaakin, kun mökillä sen erikseen keittäminen ei ole niin yksinkertaista kuin kotona. Kärsiikö koostumus kovastikin? Entä maku?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
30.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja mielestäni maku eikä rakenne kärsi,kun valitsee jauhoisan perunan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla