Paista jauheliha ennen syömistä
Kommentit (17)
Laitan pannulle 2-2,5 dl vettä ja suolaa ja paistan siinä, ei pala pohjaan.
Vierailija kirjoitti:
En paista, ainoastaan pesen.
Se oli jauhenliha, joka piti pestä. Ei jauhelihaa tarvii.
Vierailija kirjoitti:
Laitan pannulle 2-2,5 dl vettä ja suolaa ja paistan siinä, ei pala pohjaan.
Siis keität 😅
Vierailija kirjoitti:
Laitan pannulle 2-2,5 dl vettä ja suolaa ja paistan siinä, ei pala pohjaan.
Hyii keitettyä harmaata mautonta mömmöä 😖
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitan pannulle 2-2,5 dl vettä ja suolaa ja paistan siinä, ei pala pohjaan.
Hyii keitettyä harmaata mautonta mömmöä 😖
Hyvältä maistuu, eikä tuu mömmöö.
Jauhelihaa EI saa käännellä ja kouhia paistaessa ettei nesteet häviä
Keitettyä lihaa tulee keittämällä. Paistamalla saadaan makua enemmän
Kyllä suomalaista jauhelihaa voi syödä kypsentämättäkin. Tartar-pihvi on itse asiassa ihan hyvää.
Tartar pihviä jos haluaa tehdä, niin ei kannata paistaa.
Jyrki, Sukula, Italia, Korso
Tartar ainoastaan naudasta ei siasta
Jauhelihaa on myös kalkkunan ja kanan, jotka on ehdottomasti paistettava tai keitettävä hyvin
Vierailija kirjoitti:
Jauhelihaa on myös kalkkunan ja kanan, jotka on ehdottomasti paistettava tai keitettävä hyvin
Voi poijat, tarjosin viikonloppuna laajalle, tiedostavalle ystäväpiirilleni kana tartar pihviä, monet ottivat vielä lisääkin. Onkohan Kallion terveysasemalla tänään tungosta?
Kukka-Maaria, Kallio, Helsinki
En paista, ainoastaan pesen.