Lue keskustelun säännöt.
Miksi margariini on mielestäsi terveellisempää kuin voi
Kommentit (7)
Koska rypsistä uutetaan öljy irti heksaanilla. Se on komea mahtiaine ja on hienoa että se on kosketuksissa ruokaamme!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Montako karppausketjua aiot tänään vielä tuutata tänne? Ensin ruisleipä, kaurapuuro ja täysjyvä ja nyt tämä.
Huoh.
Kukaan, joka on vähääkään perehtynyt margariinin valmistusprosessiin ei voi pitää sitä terveellisenä.
Kovetettua kasvirasvaa. Eikö ne oli niitä pahoja rasvoja?
en usko margariinin olevan terveellisempää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En käytä margariineja. Saan juoksevista öljyistä herkästi migreenin + ne sotkevat jostain syystä kuukautiskierron (aiheuttavat tipottelua). Voi on lisäksi paljon paremman makuista.
Riippuu margariinista, mitä rasvoja siinä on ja miten ne on käsitelty. Jos kylmäkäsiteltyä rypsiöljyä, niin sehän on varsin hyvä Omega3-lähde ja siten osaltaan kohtuullisen terveellistä, jos ei Omegoja muuten saa tarpeeksi, kuten on ihan todennäköistäkin.