Lue keskustelun säännöt.
Minkälaista on työskennellä pienessä leipomossa, jossa myös pieni kahvila?
Kommentit (5)
Paskamaista siinä mielessä, että valtaosa tuontyyppisistä firmoista joutuu lopettamaan toimintansa parin vuoden sisällä aloittamisesta, koska niiden liiketoimintakonsepti tyypillisesti perustuu jonkun typerän mamman haaveisiin ”omasta ihanasta leipomokahvilasta”.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
No riippuu paljolti siitä, onko kahvila jossain ison kaupungin keskustassa vai syrjemmässä.
Kiire on koko ajan. Kaksi töissä ja kova häslinki. Pitää ehtiä 100 asiaa yhtä aikaa.
Varmasti idyllistä. Pitkiä iltapäiviä auringon paistaessa ikkunaverhoihin ja aikaisia aamuja pullien paistumista seuraillessa.