Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Papujen keittäminen.

Vierailija
16.08.2019 |

Laitoin ne veteen ja kiehumaan. En huuhdellut enkä liottanut niitä.
Voinko syödä ne?
.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
16.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä ne pitää huuhdella ja liottaa vähintään 8 tuntia. En välttämättä uskaltaisi syödä. 

Vierailija
2/3 |
16.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä papuja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
16.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös isompia papuja voi myös keittää liottamatta, jos keittää pitempään? Oon kyllä aina liottanut (liotan yleensä 12 tuntia) ja sitten keittänyt tunnin.

Mung-papuja kyllä keitän liottamatta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi seitsemän neljä